onsdag 13 augusti 2014

Bara lilla kontorshörnet
Det lilla kontorshörnet i vår wic är precis lika färgglad som mina kläder här inne:) Här samlar vi iaf på oss pärmar, viktiga papper och annat viktigt som behövs slängas. Och en hel del som bara sparas och sparas...Så här nedanför sitter jag nu på golvet med en skål vindruvor och med allt det som låg på byrån som knappt syntes i morse och ska sortera och ta rätt på. Drog nämligen igång en storstädning på förmiddagen och här inne håller jag till nu. 

Har även hunnit en sväng till Örebro på eftermiddag och handlade på mig dekoration till dopdukningen och hittade en jättefin klänning jag ska ha på mig. Och hann med en sushimiddag på stan med min fina vän Karro som bor där. Så glad att hon var ledig så vi hann träffas en liten stund. Och över en sushimiddag. Himmel så gott det var! Äter det så sällan nu. Sambon gillar det inte och vet knappt om vi har det i min lilla stad. Annat var det när jag bodde i Stockholm, då blev det desto oftare. För så gott det är tycker jag.

Nu fortsätta rensandet och snart gå ut och kolla till sambon som målar utesoffan och staketet.

Kramar!


8 kommentarer:

 1. Så fint lilla kontorshörnan är!
  Ja, på bilderna kan man inte tro att det är rörigt nånstans;-) Men såna är vi ju, vi bloggare:)
  Jag har med rensat och storstädat precis, höll på fr-sö ;-) Meeeen så skönt det är att rensa. Har ändå en del kvar som jag vill rensa, ha ha ha. För jag ääälskar verkligen att rensa, har farit runt på jobbet idag med. Vi håller på och målar om och ändrar om lite där och jag hatar verkligen att ha det stökigt omkring mig;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är vi så:) Vad jag känner igen mig i dig, jag älskar också att rensa och hålla ordning och hatar att ha rörigt och stökigt. Samlade ihop en hel kasse från det där hörnet som jag slängde. Och de känsla är bra fin, känns som man rensat huvudet också:) Och eftersom vi själva inte gillar stök så vill inte jag iaf visa det på bloggen:))

   Ha en fin dag, kramar!

   Radera
 2. Superfint, som vanligt!
  Jag älskar sushi, men blir inte nu när jag är hemma... mest på jobb :) men får nog offra en tur till stan för sushi snart :)

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:))
   Jag äter inte heller någton sushi när jag är hemma så passar på när jag är i storstan. Extra gott är det ju också när man inte äter det så ofta!
   Kram till dig!

   Radera
 3. Vilken fin arbetshörna! Dessa rensningar de får man göra ofta... Mycket du fått gjort denna dag, kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är så skönt att rensa och slänga så det blir lite ordning! Med barn så samlas det saker lite överallt annars:)
   Kram och ha en fin dag!

   Radera
 4. Åh så fint du har det vännen! Svart och vitt håller ju alltid! Klassiskt och tidlöst! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen!
   Ja, det gör ju det och det hörnet vill jag inte hålla med alltför ofta så får vara vitt och svart:)
   Kramar

   Radera