torsdag 14 augusti 2014

Bara morgonstund

Morgonstunden tillbringas här. Frukost intagen och jag och Wilma har flyttat in hit där sommarlovsmorgon rullar i bakgrunden. Elsa? Hon somanade om så sött i vår säng efter morgonmålet.


Och här myser vi en stund innan vi tar tar i denna dag. Fortsättning på storstädningen och sedan ska det storhandlas idag inför dopet. En playdejt med kusinerna hinns säkert med.

Men nu lite mera morgonmys med den stora skatten!

Ha en fin dag och vet ni?
Jag blir så innerligt glad över alla fina kommentarer ni lämnar här, tack!!

Kram så ses vi snart igen!
8 kommentarer:

 1. Mysigt att ta det lugnt en stund innan dagen drar igång "på riktigt"! Försöker göra så när intensiva lillebror sover förmiddagspasset, och njuta med mina tre döttrar. Tänk, på tisdag är hela deras långa sommarlov över! Och jag har ännu en gång fått äran att vara hemma med dem hela, långa, fina sommaren! Kram från mig och ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den stunden är himla mysig!
   Så mysigt att fått vara hemma hela sommaren med alla dina barn. Tycker så om att ha Wilma hemma nu hos mig och Elsa så hoppa jag iaf kan få långa somrar med dem när jag börjar jobba igen.Tiden går ju så fort när de är små så jag vill passa på.
   Hoppas du har en skön kväll, kramar!

   Radera
 2. Hej vi myser också inne, har ju även fått min nya tvättmaskin installerad. Härligt!
  Nya blommor ska inhandlas idag o så städning.
  En tur till lekparken blir de också.

  Ja nu när hösten är nära så blir man allt fixarsugen. Vill ändra allt o piffa runt, idéer kommer till mig.
  Väntar hem ett blocketfynd idag :)

  Kram Camillla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh så härligt!! Tvättmaskin klarar man sig inte utan värst länge:) Har också städat idag, lite kvar i morgon så har vi nystädat hus till helgen:) Såg ditt blocketfynd och där pratar vi fynd!! För inga pengar alls nästan:)

   Kramar

   Radera
 3. Jag förstår att det är lätt att mysa i ert finfina hem :-) Just i detta nu har jag en citronkladdkaka i ugnen. Jag har varit sugen att testa receptet som du la ut för ett tag sedan, så inför morgondagens kräftskiva gjorde jag slag i saken. Tack för tipset och hoppas min blir lika god som din såg ut! Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!!
   Åh så gott! Den kommer göra succé, för den är så himla god:)
   Hoppas du har en bra kväll, kramar!

   Radera
 4. Hej! Jag har just hittat din blogg och tycker den är jätte fin och mysig. Dock så märker jag att du har ändrat teckenstorlek och min åldriga ögon tycker det är jätte liten text :-) Går det att ändra tillbaka? Tack för en bra blogg! Mvh Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kicki! Vad rolig att du hittat till mig och tycker om den. Du är så välkommen:)
   När jag ändrade teckesnittet så ändrade storleken vilket inte riktigt var meningen å kan absolut ändra tillbaka. Ska kika på det och se hur jag löser det:) Tack för du sa till, vill ju att bloggen ska vara enkel att läsa!

   Ha en fin kväll, kram fredrika

   Radera