måndag 25 augusti 2014

Bara ny löparkompis

Min lilla stjärna på skogstur idag. Och det gör hon med klass:) I halsband hittade hos mormor.


Och den här killen körde vi slut på. I ett par timmar iaf. Jag kom nyss hem från en löptur med honom och bättre hare får man ju leta efter. Så tror minsann jag hittat mig en löparkompis i Hubbe som aldrig kommer tröttna eller banga ur:)


Vindruvor tog vi med oss från min mammas och pappas trädgård. Planterade ju mitt skott förra veckan så nu hoppas jag ju att den inte bara ska växa sig lummig och fin utan också ge oss söta vindruvor.


Den lilla stjärnan hade stjärntröja från Lindex:)


Govkäller, 

Skogstur gånger två blev det idag. Med barnen på eftermiddagen och nu efter barnen somnat åkte jag hem till mina föräldrar igen och tog med Hubbe för en löptur. Så skönt det var, kändes mycket bättre än jag väntat mig. Och i Hubbe har jag någon som kommer hålla upp tempot åt mig. Det kan behövas så i början…haha Hela sommaren har varit av och på vad gäller träning men nu ska det bli ordning. Och det brukar bli det när vardagen och rutinerna faller på plats så här efter sommaren. Bra känns det iaf nu och jag mår ju som bäst när jag håller igång träningen. 

Men nu är det soffan resten av kvällen, himla skönt det med!

kram på er!

5 kommentarer:

 1. Underbara bilder :-)

  Ha en fin kväll
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vad fin dotterns väst var! Var kommer den ifrån?
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Den från Lindex men köpt förra året..
   Kram och ha en fin dag!

   Radera
 3. Vad fina de är, både skogspromenadskompisen och löparkompisen! :)
  Och bra jobbat, skönt att vara tillbaka i rutinerna igen på ett sätt!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh hon är ju så söt Er stora tjej! <3 Vad duktig du är som springer! KRAM

  SvaraRadera