torsdag 28 augusti 2014

Bara redan ha torsdag


Min 2 1/2 åring här hemma är en typisk sådan skulle jag tro:) Hon sjunger, dansar och bjuder in på kaffe och bulle till sig. Så vet hon ju vad hon vill, kan allt själv och frågar tusen frågor varje dag:) Bestämmer gärna kläder själv så den nya coola kattröjan fick hänga kvar på garderobsdörren idag för den skulle hon inte ha. Största problemet var vilket skärp hon skulle ha. Dessa klädproblem alltså, undra vem hon brås på:SHej på er,

Hur blev det redan torsdag? Det var ju nyss måndag.. Men så var väl vardagen tillbaka också med rutiner och dagar som flyger förbi. Igår var jag på en passande och inspirerande föreläsning i Västerås om att ta hand om sig själv, ändra livsstil ja ni vet. Det som det pratas vääääldigt mycket om mest hela tiden nu. Och passade fint igår då jag hade en så himla trött dag så vissa saker tog jag med mig hem och vaknade lite mera pepp idag. För det gäller att sålla lite, allt passar en ju inte. Man får tänka sunt och hitta sin egen stil bland alla hundra metoder som finns. Men nog om det nu måste jag sätta fart här. Tjejerna sover så ska sätta igång en tvättmaskin och sen göra pannbiffar till lunch.

Ha det fint vänner så ses vi lite senare!


Kram

2 kommentarer:

 1. Alltså en bestämd dam. Det är bra att veta vad man vill, jag önskar jag kunde det. Men vilken cool tröja! Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jag har en bestämd liten herre här hemma, kanske inte med kläder men mycket annat! Han ska vara med på allt och allt skall han göra
  S j ä l v !!!!

  Kul med inspirerande föreläsningar! Sant allt
  Kan man nog inte ta till sig ingen är väl en super-människa men något fastnar alltid ;-)

  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera