tisdag 12 augusti 2014

Bara sneak peak på altanprojekt
Så ser altanprojektet ut just nu på altan. Tassade ut på morgonen när himlen var klarblå och solen gassade in i detta hörn. Verkar inte bli en regnig förmiddag idag.Och så här blir det. Utifrån den soffan som var färdigbyggd i söndags så byggde vi på det.Ett projekt vi hade tänkt gjort till våren men så kunde vi inte hållas. Längre soffa och staketet md ribbor som satt är utbytt till ett något högre och plankliknande istället. Snyggare tycker jag och får känslan att det ramar in hörnet mer. Vår altan är stor som en dansbana och har gjort det svårt att möblera. Blir många ytor som inte utnyttjas. Men det här kommer bli en hörna att umgås i och förhoppningsvis kunna sitta många sköna sommarkvällar i. Till våren kommer jag sedan att plantera skott från mina föräldrars vindruvsranka på andra sidan planket som ska få klä in utsidan (på ett kontrollerat sätt;)) och göra hörnet så där snyggt lummig. 

Men än så länge så här. Soffan blir klar ikväll och vi kan fortsätta måla allt.


Nu är vi hungriga på frukost här så dags att plocka fram.

Kram 
3 kommentarer:

 1. Hej va snyggt de blir ja hela eran altan är fin. Snyggt med stora ytor så man kan ha olika sittytor o duka stort om man är många.
  Superfina stora krukor med vajande gräs. El va är de du har där?

  Gillar såna plank.
  Har planer på ett här hemma med men de har legat på is lääänge :)
  Nu ska vi ist göra iordning där bilarna står. Blev uppgrävt när vi flyttade in för 6 år sen (hjälp) o bara grusat.
  Sen har vi funderat på plattor el asfalt. Hmm ja o så har åren gått.
  Men nu ska de bli mur, några trappsteg, plattor o en rabatt.
  Ja för usch va ogräset har växt där när vi inget gjort

  Ha en skön dag
  Kram Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Och precis, det är så stort ska ska försöka skapa flera sittmiljöer nu. Får se hur det blir:) Det är faktiskt en perenn som sitter där. Den växte på vår framsida så grävde upp den. Det kommer några gula blommor men som inte kommit upp i krukan. Gör inte så mycket eftersom jag gärna hoppar över det gula...

   Va spännande med er uppfart! Vi ska gör om vår i vår. Just nu skäms jag över den...:) Blir spännande att se hur ni kommer göra!

   Kram och hoppas dagen varit bra!

   Radera
 2. Alltså åååå så fint det blir!!! Vi ska ju bygga vår altan till våren är det tänkt. Men vi har även planer på att bygga ut en entré... Ja, projekten är många och idéerna likaså;-)
  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera