fredag 8 augusti 2014

Bara soffmys efter heldag på stan


En heldag i vår medeltida stad där de här två kusinerna har stått i centrum hela dagen. Rida häst, göra pärlhalsband, glass i stora lass, ansiktsmålning (jodå, wilma fick också men nej. Min ängsliga lilla stumpa ville minsann inte det) lek i lekpark och massa annat. Både barnen och jag var bra trötta när vi kom hem ikväll. Så ikväll är det soffläge till surret från sambon och hans kompisar på altan som säkert knatar upp på stan senare. (Medeltiden var rätt bra på fest också, åtminstone är de det i vår lilla stad denna helg;))

Nu ännu mera soffmys innan jag slocknar!

Kramar 

8 kommentarer:

 1. Så söta!
  Du, jag har en precis likadan, det har inte släppt än. Vill absolut inte "spöka ut sig". Gillar inte att klä ut sig ej heller att måla något i ansiktet.
  Ja, nu har hon ju blivit nyfiken på smink, så hon får lov att experimentera lite. Mascara är hon superduktig på och det blir jämnt och fint o inte kladdigt alls. För kladdigt gillar hon inte;-)
  Så, det är bara att låta dem vara som de är:)
  Ha de gott!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vissa ska de få vara som det är! Allt kommer bara de får ta det i sin takt. Och det är ju en hel del charm i att de är så olika. Även igår när vi frågade Wilma så skulle hon inte måla något i ansiktet. Och kan inte säga så mycket för jag var lite likadan jag med som liten;) Ordning och reda och lite pryd..haha!

   Sov gott fina du! kramar

   Radera
 2. Gullungar! Jag saknar er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag saknar dig!! Ingen att rulla spolar på och dricka drinkar med innan utgång;))

   Radera
 3. Vad mysigt ni verkar ha haft det! Ser underbart ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två jättemysiga dagar!! Och tror kusinerna hade det allra mysigast:)

   Kramar

   Radera
 4. Vilka små sötnosar!
  Kul att hitta på lite annat än bara strandhäng (trodde aldrig att jag skulle skriva så...) !

  Kram PIllan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det det! Trodde man ju inte men när det är slutet av sommaren så är man (nästan) lite mätt på stranden;)

   Kramar

   Radera