torsdag 14 augusti 2014

Bara tända ljus igen


När tjejerna somnat ikväll så tog jag lite kvällsfika och tände ljus till. Visst är det ändå mysigt  att ha den här tiden här? Augusti när ljusen tänds och altandörren ändå kan vara öppen och den sköna kvällsluften letar sig in. Mm, mysigt är det!


I nystädat kök och nu är det inte mycket kvar så är huset redo för dop på lördag. I morgon blir det bak och fix med maten som vi ska bjuda på. Och lite handlingsfix som rosa ballonger:) Så tror jag är i fas och kommer vara redo på lördag. Prästen var här idag också och vi bestämde psalmer och fick veta lite annat praktiskt. Och just nu lyssnar jag på sången vår fina vän Martina ska sjunga. Ja, inte kommer mitt öga vara tort iaf, så blödig som jag blir vid sådana här tillställningar:)

Hoppas ni har det bra ikväll? Så här dagen före fredag och helg. Det brukar kunna kännas rätt bra då:)

Kram på er så hörs vi imorgon!

5 kommentarer:

 1. Ååå va mysigt med dop och det låter som du har koll på läget..;)
  Skönt att vara färdig med städningen...det brukar jag hållas med in i det sista..
  Håller tummarna för fint väder på lördag!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt med dop! Jag tror och hoppas att ni kommer få en riktigt fin dag! KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Än en gång slås jag över hur glad jag blir när jag kikar in till dig!
  Dina bilder är ju magiskt vackra och du skriver på ett sätt som får mig att må bra:)

  Så mysigt med dop! Jag håller tummarna för att det blir fint väder!

  Ha en mysig fredag fina du!

  Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack vännen!! Blir alltid så glad när du skriver så där<3
   Dopet var supermysigt och vi är så glada och tacksamma så här efteråt. Men skönt när det är över så hinner man lite annat också:)

   Hoppas du haft en bra helg!
   Kramar

   Radera
 4. Ja,nu har det varit kallare utomhus så nu passade ljusen att få komma fram även här.
  Så himla mysigt att tända ljus och sitta under en filt. Ser du har Tine K home lyktorna.
  Dom är så himla fina. Jag ska köpa ett par såna med. Kram

  SvaraRadera