måndag 4 augusti 2014

Bara tillbaka i vardagen
Älskade unge att vakna klockan fem. Så framåt åtta då är vi trötta igen och somnar om.Två älskade små loppor:)


Godmorgon!

Så var vi tillbaka till måndagen och vardagen igen. Sambon gick iväg strax före halv sju och Wilma som är vaken med tuppen hjälpte oss upp. Det ska bli lika varmt idag med men idag tänker jag inte hålla oss hemma. De projekt jag tänkt får skjutas upp för bjuds det på ytterligare en veckas tung sommarvärme så tar vi oss an den i stugan. Där det går att njuta av den med den svalkande sjön. Så får det bli så bara att packa ihop oss och fara iväg.


Hoppas ni har en fin måndag! Några kanske börjat jobba eller får ni njuta semester lite till?
Kramar


9 kommentarer:

 1. Här började mannen idag också, skönt med att få inte lite rutiner igen ... sen längtar jag såklart efter sånt syskonmys i sängen också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här rutinerna är ju rätt sköna att komma tillbaka till:) Snart är du där och vaknar också i sängen full av barn:) inte många veckor kvar nu!!
   Kramar

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara bilder <3 Här vräker regnet ner och jag njuter av var sekund då solen skulle komma tillbaka imorgon. En riktig innedag med allt som hör därtill, ska bli så skönt :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack:) Som jag längtade efter regnet igår, så kvalmigt var det... Men idag var vi i stugan så då klagade jag inte:) Men ser ut som om vi får regnet och åskan på onsdag så det blir det innedag här. Rätt mysigt ju om det håller sig till en dag:)
   Hopas du haft en bra dag, kramar!

   Radera
 4. Japp dags för arbete även för min del men jag måste säga att jag är verkligen fulltankad på energi efter fem underbara sommarveckor!

  Kram PIllan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag! Helt underbart har det ju varit så hoppas din första dag varit bra på jobbet:)
   kram fredrika

   Radera
 5. Jag hoppas ni får några underbara dagar i stugan.
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev bara över dagen idag men den var helt underbar! Vilken skillnad det är att vara vi vattnet än hemma i sitt stekheta hus dessa dagar:) Hoppas du haft en bra dag!!
   kram fredrika

   Radera