tisdag 12 augusti 2014

Bara tips på doppresent


Helena med den här fina bloggen frågade efter tips på doppresenter så jag tänkte att jag delar med mig till alla. Jag har ju nyss plitat ned Elsas önskelista så har en del på lager. Det på bilden ovanför är från fina butiken miniroom som har så mycket fint till barnen, både leksaker och inredning. Det går att klicka hem hur mycket som helst därifrån och här har ni några tips på doppresent. De har bl.a. märket Sebra som jag tycker har mycket fint. Så kika in där!


En bil eller gåvagn (dessa också från miniroom) är också en uppskattad doppresent. Hemma hos oss har det både gåtts mycket och fortfarande kör Wilma runt på sin bil.


Den här planschen önskar jag mig till Elsas rum. Bird Alphabet av Johanna Magoria. Bara så fin och ni hittar den här. Olika fåglar som illustrerar alfabetet. Visst är den fin?!

Vill också passa på att tipsa om webbutiken lillaenja.se som har mycket fint och där beställde jag bl.a.  dessa till tjejernas kusin Olle döptes. Så klassiska och fina! 

Till Elsa har vi även önskat oss smycken. Tycker det är så fint med en tunn halskedja med en söt berlock på. Wilma fick en med en rosa liten jordgubbe på som hon använder en hel del när det vankas en finare tillställning. Även finare sagoböcker är något som uppskattas, Wilma fick flera när hon döptes.

Finns ju en uppsjö av tips men här har ni något iaf som säkert uppskattas till dopbarnet:)

Hoppas ni har en bra kväll! Här tittas det på allsång just nu:) 

Kram och hörs i morgon!
3 kommentarer:

 1. Såå mycket fint!
  Älskar dessa fina bilar:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Åhh tack snälla Fredrika. Vilka superbra tips, hittar massor som jag kan köpa till lille Milian!
  Kram Helena (som ännu mår bra)

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka bra tips! Har en vän som snart ska ha dop för sin lilla och det är så svårt att köpa present tycker jag. Man vill ju köpa nåt som är lite "annorlunda" så att man inte riskerar att nån annan gäst har köpt samma. Jag gillar lilla "rull-Bambi", den ska jag titta vidare på:)

  Kram

  SvaraRadera