fredag 29 augusti 2014

Bara vakna till fredag
Godmorgon!

Och jaa:) Visst vaknade vi till fredag idag, skön känsla. Här har vi intagit frukosten och ska snart ta tag i morgonbestyren (och den största tvätthögen. Jag som tyckte jag nyss var där och tog rätt på en lika stor hög) innan vi startar dagen på riktigt. Idag ska vi leka med kusin Ellen. Wilma väckte oss inatt och skrek "åka bil till Hellen" så verkar ha en tjej som har lite kusinbegär. Inte jättegulligt mitt i natten när ögonen knappt går att öppna men lite sött är det ju så här dagen efter:) Får se vad vi hittar på. Har köpt hem lite pyssel till dem men blir vädret som igår så tar vi en utedag istället.


Vi får se men nu ropar Wilma och vill bygga klossar.

Ha en härligt start på denna fredag så ses vi snart igen!

14 kommentarer:

 1. Fredagar är härliga! Man har en speciell feeling..
  Snart dags för mig att gå hem, slutar 12 på fredagar - så skönt!
  Önskar en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Å vad jag älskar ert hem, älskar alla dina fina bilder du tar för du är otroligt duktig på att fotografera. Använder du något redigeringsprogram?

  Jag önskar er en trevlig fredag och helg! Kram Pauline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh tack snälla du! Så glad jag blir:) Jag redigerar bilderna i photoshop. Tapeten i Elsas rum är Kaspar från Sandbergs och den i Wilmas rum är från Ferm Living.
   Hoppas du haft en bra helg och har en skön kväll! Kramar

   Radera
 3. Glömde fråga vart tapeterna i barnens rum kommer ifrån? Kram

  SvaraRadera
 4. Du har det så himla fint hemma! Och jag hoppas ni har en fin fredag, oavsett om det blir inne eller ute. Här är det mulet idag, men uppehåll som tur är.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Hej! Vad är det för bänkskiva ni har i köket? Den är så fin men ser nästan ut som att ni har gjort den själva?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ursäkta svaret tog några dagar… Men det är en ekskiva från Ikea som vi sedan lämnat in och fått svart:)
   Ha en fin kväll!

   Radera
 6. Ja det är verkligen något speciellt med fredagar. Men en lördag går inte heller av för hackor! Önskar Er en fin helg! KRAM

  SvaraRadera
 7. Mysigt! Ha en fin fortsatt helg. Kram

  SvaraRadera
 8. Alltså jag älskar ert kök! Så himla fint och inspirerande helt i min stil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh tack!! Så glad jag blir:) Jag älskar hela ditt hem! Du är så duktig och inspirerande!
   Hoppas du har en fin kväll!

   Radera
 9. Hejsan! Har nyligen råkat hitta din blogg och kikar igenom alla fina bilder. Läste ovan att det är färgade ekskivor ni har i köket. Jag tycker er kök är så fint! Funderar på om vi ska våga måla om våra bänkskivor, eller betsa svarta. Det jag funderar på är om man måste torka bänkskivorna konstant - om damm syns tydligt? Hur upplever du det? Dum fråga kanske men jag har haft glasbord.... Tack på förhand! @hemmahosloppan (instagram)

  SvaraRadera
 10. Hej hej,
  Vad roligt att du hittat hit:)
  Precis, bänkskivorna är inlämnade och betsade och vaxade. Störs inte direkt av att det det blir smuliga eller dammiga, det tror jag att jag stört mig lika mycket på om vi behållt dem ekfärgade. Men det betsade släpper med tiden så eken något lyser igenom vilket gör att man behöver betsa och vaxa på igen. Kan vara bra att tänka på innan man gör det:)

  Hoppas svaret var till någon hjälp:) Kram fredrika

  SvaraRadera
 11. Tack snälla för svar! Återstår bara funderingarna och modet att våga betsa nu då:-) kram Maria /@ hemmahosloppan

  SvaraRadera