söndag 24 augusti 2014

Bara varit på bröllop
Fina Sura kyrka


Jag och lillasyster


Vackra bruden Emmy
Vilket bröllop vi har varit på. Så vackert! Emmy som är musiker och organist hade så många fina och världsduktiga musikervänner som gjorde vigseln till en av det vackraste jag skådat i musikväg. Det var barnkör, vuxenkör, solister och ett gäng musiker som spelade så vackra stycken för bröllopsparet och oss andra så vi tuppade av nästan.

Och resten av dagen och kvällen följde samma tema. Så mycket fin musik spelades och sjöngs och vi hade så roligt. Jag och syster sjöng inte för för vår barndomsvän:S men höll ett litet tal och utmanade bröllopsparet på en samarbetsövning som blev uppskattad och lyckad:)

Bröllopsfesten hölls på Schenströmskagården i Ramnäs så där bodde vi kvar och har alltså sovit extra gott i hotellsängar inatt. Och ätit en mycket god brunch innan vi åkte hem på förmiddagen. 

Så nöjda och tacksamma att vi fick vara med och dela deras dag har vi nu kommit hem och nu har jag fått mess att Wilma längtar efter mamma och är redo att komma hem. Och mamman längtar hon med så nu hämtar vi hem våra tjejer.


Hoppas ni haft en bra helg! Vi ses lite senare.

Kram så länge

3 kommentarer:

 1. Så fin du var och fint brudpar:) Vad roligt att vara med på bröllop, det är verkligen speciellt och stämningsfullt! Ha det gott kram från Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Det var så roligt och som du säger, det är verkligen något speciellt med att gå på bröllop. Så fint allting:)
   Kram fredrika

   Radera
 2. Vilka underbara bilder! Det ser så mysigt ut. Kram Helena

  SvaraRadera