fredag 8 augusti 2014

En medeltida dagEn solig och skön morgon vaknade vi upp till idag. Och fredag. Nu när sambon jobbar igen så infinner sig den där sköna fredagskänslan igen som lite avtar under semestern. Men nu är den tillbaka och bäddar in helgen så där skönt. Ett par dagars tillsammanstid väntar. Eller så en stund att kunna åka iväg på ärenden utan barnen. Det är inte heller så dumt. Och bra mycket effektivare:)


Älskar det här solljuset i vårt sovrum på morgonen. 


Det var ett tag sedan en helhetsbild visades men här har ni sovrummet en solig fredag som denna.Hej på er, 

Har ni också fredagskänsla? Här har vi det som sagt. Men tjyvstartade lite igårkväll med en trevlig grillkväll hos syster och några vänner från Västerås. Kvällarna är ju fortfarande helt underbara och jättetrevligt hade vi.

Nu ska vi snart göra oss i ordning för en dag på stan idag. Den här veckan kallas medeltidsveckan i vårt lilla Arboga. Alltid vecka 32 infaller den och vår stad backar ett x antal hundra år. Och man kan se gycklare på stan, gå på medeltida marknad, se riddarspel och rodd (som jag var med i förra året, precis blivit gravid så det var med illamående och den där tröttheten som lamslår en jag rodde. Men kul var det) och mycket mycket annat. Många aktiviteter finns det för barnen också så det ska vi gå upp och kika på idag. Åkte förbi hästarna igår vilket satte igång Wilma så blir nog en lite ponnytur.

Kameran åker med ska ni få se lite av vår medeltida stad sen:)


Ha en fin fredag! Berätta gärna vad ni hittar på!

Kramar
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar