måndag 22 september 2014

Bara 36 hål senare
36 hål i väggen senare så sitter hyllorna på plats. Och för en annan som alltid får  "hål i väggen ångest" så var jag kallsvettig när konsolerna borrades upp. Det räckte ju att de skulle hamna lite för högt upp. Eller lite för lågt. Men tänkte att det värsta som kan hända ju är att jag får slänga ut familjen en helg och ta ned allt, spackla, slipa och upp med ny tapet. Alltså inte värre än så ju..haha

Men behövs inte för det blev så bra och jag är så nöjd! Två Karlstadsoffor har också flyttat in. Två raka, enkla vita och inte för stora soffor som också passar bra när man ha två småbarn som varken läst eller skulle förstå "aja baja vita soffan":) Så tills de förstår så är de här två klassiska sofforna med klädsel som går att tvätta alldeles perfekta att slita på.


De två hyllorna sitter längs hela väggen och tycker jag gör rummet mycket trevligare och jag har nu ytor att lulla runt saker på:) Har funderat på höga bokhyllor, låga bokhyllor, skåp och allt möjligt men inte fastnat för något utan fick till slut inspirationen från den här duktiga tjejen


Det känns klassiskt och mycket trevligare och jag tror jag äntligen börjar känna mig nöjd med vardagsrummet sedan vi flyttade in. Jag börjar hitta min rätta känsla så att säga:)  Det är en hel del kvar att fixa med. Ny matta, kuddar, någon ny tavla, helst ett nytt bord (tycker inte alls bordet passar in, kanske ett svart, eller rektangulärt skulle bli bättre..), andra fötter på soffan. Och en massa prylar att fylla mina hyllor med. När allt är klart visar jag mer:) Men ni ser ju att det blivit en förändring här inne. 


Hej på er!

Och nu sitter jag i tv-rummet och kikar på tv. Så mysigt och vi ska nog trivas här inne också:) Ikväll ska jag kika efter inredning till de nya rummen som behöver både det ena och det andra som ni redan läst:) Och ha kockprogram x 2 i bakgrunden. Måndagskväll och den blir nog mysigt!


Kram på er!


19 kommentarer:

 1. Så fint det blev!! Och jag är också sugen på konsollhyllor....skulle vilja ha en vägg full för mina böcker. Få bort bokhyllorna från golvet, fått för mig att det blir mer luftigt då.....har dock också lite "hålångest" och det kommer att bli måååånga hål! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Men såå fint det blev! WOW! Förstår verkligen att du är nöjd! Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med blev ju jätte fint ju. Bara längtar efter att själv flytta till hus nu och få skaffa vita soffor igen, så trött på den mörka vi har. Ha en fortsatt fin kväll. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta! Ja, det är inte praktiskt men kan ändå inte låta bli att köpa vita. Tycker det är finast:)
   Kram och fin kväll!

   Radera
 4. Så fantastiskt snyggt och med precis den känslan jag gillar! :-) Jag måste erkänna att jag blev lite förvånad när jag läste rubriken med tanke på hålångesten du berättat om, men nu förstår jag ju varför ni borrat så många hål ;-) Superbra jobbat!

  Ha en fortsatt skön kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna!! Är själv mycket nöjd! Ja, haha. Ångesten fanns där när hålen gjordes men tur det blev bra;)
   Kram och fin kväll till dig!

   Radera
 5. Sååååååååå SKITSNYGGT uppriktigt sagt!! Jag ville ju ha så, men fick halvhöga bokhyllor eftersom maken har "hål-iväggen-ångest".
  Vill ha som dig i stället :)))

  Kram Sessan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhhh taaaaack fina du!!! Hade tokångest över hålen innan men nu blev det ju bra. Hålproblemet tar vi den dagen hyllorna ska ned…haha!! Kramar!

   Radera
 6. Suuuuuperfint vännen!!!!!! Gillar det verkligen :))
  Hoppas du haft en mysig kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen!! Jag blev nöjd och det känns riktigt trevligt där inne:)
   kramar

   Radera
 7. åå så snyggt de där blev! kram

  SvaraRadera
 8. Ååååh, vad fint det blev, supersnyggt!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Jag är själv nöjd:))
   Kram

   Radera
 9. Så snyggt, har sett flera som gjort detta och nu ska jag ta tag i det i mitt vardagsrum :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, gör det, du kommer bli nöjd:)
   Kram och fin kväll!

   Radera
 10. Ohh ja!! Vad läckert. Riktigt snyggt måste jag säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia! Blev nöjd själv:)
   Kram

   Radera
 11. Åh så fint ni har fått det! Kram

  SvaraRadera