tisdag 30 september 2014

Bara 6 månader

Idag blir Elsa 6 månader! Hej och hå vad tiden går:) Vår lilla söta pärla. Strax över 9kg vägde hon in sig på igår hos bvc och 68cm lång så det är en jäsande goding det här kan jag lova. 


Och precis som storasyster så är hon ju my number one:)Hej på er!

Och såg det ut så där på hallgolvet nyss så är det undanplockat nu och båda sover. Tack och lov för förmiddagsslurer:) Så jag ska kika in här lite snabbt och sen passa på att få undan de vanliga hemmasysslorna och göra mig redo för tisdag. Solen gassar in hos oss även idag så skogsutflykt står på schemat. Verka som september avslutas på topp:)

Ha en bra dag så ses vi lite senare!
Kram

4 kommentarer:

 1. Men oj, redan 6 månader. Ja tiden går verkligen i rasande fart. Min äldsta har precis börjat tredje klass....kan inte förstå vart min lilla bebis tog vägen. Nog för att han alltid kommer var min lilla bebis...skratt.

  Ha en bra dag! Solen strålar även hos mig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja men tänk vad tiden rusar fram. Vilken liten goding där på golvet :).
  Och visst är det väl så att vi har en helt underbar höst, så fin.
  Ha en riktigt bra dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Vilken liten goding! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Oj, vad tiden går!
  Njut av solen idag :-)
  Kram

  SvaraRadera