tisdag 16 september 2014

Bara ännu en sneakpeak

Ännu en liten sneakpeak på tv-rummet men nu i inredningstankar. Som alltså fortfarande är tomt men brukar ställa in olika saker för att hitta vad jag vill ha där inne. Vet inte hur många felköp jag gjort i mitt liv:S så nu försöker jag tänka till innan.


Furugolvet ville vi ha ljust men inte vitt så har valt att luta det i en vit ton och sedan haft på ofärgad vax. Och det blev så fint och ger en varm och mysigt känsla där inne.

Den grå väggen blev ännu snyggare när golvet blev klart och tillsammans med de ruffiga krukorna blir det en snygg kontrast  till de svartvita tavlorna som kommer hänga där inne och de övriga vita väggarna. 


En hel del grönt vill jag ha där inne också, gärna ett mycket större fikonträd än detta. (vilket inte verkar  genomtänkt för fem öre med tanke på att alla jag köpt dör inom bara några månader..)God morgon, 

Hur mår ni? Här mår vi bra! Tjejerna har äntligen sovit hela natten så idag har de en pigg och glad mamma…haha! Så har sprungit omkring och flyttat på saker och passat på att fota här på morgonen när huset ännu har lugna barn. Vilket jag mår så bra av och efter en helg när jag knappt hittat påknappen på kameran känns det skönt att hitta sitt flow igen..:) Elsa sover till och med än och är alltså inne på sin 13:e sovtimme!! Blir nog aldrig van med det där med tanke på Wilma som vid den här åldern vaknade fem och lekte järnet då…snark!

Så idag ska vi få lite mer gjort i trädgården, klippa ned de sista perennerna tänkte jag. Gäller att passa på när vi fortfarande bjuds på sommarväder. Får se om det blir lite lek med Ellen också, det stod på Wilmas önskelista. Men först vänta in sjusovaren då, får bli en kaffe till så länge.

Önskar er en fin dag så ses vi senare!10 kommentarer:

 1. Åhh va roligt, kommer bli toppenfint när du är klar:)

  Ha en dhärligag med dina fina flickor<3

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vad fina bilder och golvet ser helt fantastiskt ut. Ska bli spännande att se slutresultatet, när möblerna och piffet är gjort ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint ni har det och det kommer säkert bli tip top då ni är klara.
  Här ska det jobbas kväll idag och som vanligt då jag jobbar kväll så gör jag inte så många knop mera än att njuta av att vara ledig ett par timmar innan jobb, har alltid varit sån, men det känns så trist att påbörja något som sen ändå inte hinner bli klart och får stå till dagen efter.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. men jag döööör så fint det blir!
  guuud så skoj att ha ett helt nytt rum att inreda.
  haha...precis sådär är jag och fikonträd också... de gillar helt enkelt inte mig å bara dör...;)
  kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen såååå fint ut och jag ser med spänning fram emot en helhetsbild eller två när det är färdigt.
  Vad skönt att du fått sova, det är guld värt när man ska vara go och glad med barnen hela dagen.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Men vilket supersnyggt golv och väggfärgen ser också superfin ut. Vill också se mer nuuu meddetsamma.
  kram helena

  SvaraRadera
 7. Jag undrar HUR hinner du med att fota o blogga med två småttingar? Jag har en liten på 1,5 månad o jag hinner knappt ta fram kameran innan han behöver mig :O Den grå väggfärgen ser väldigt fin ut, vad är det för någon? Tacksam för tips. Tack på förhand! Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland undrar jag också det:) Men ofta har jag förberett bilder kvällen innan och bara skriver på morgonen vilket går rätt fort. Och ibland funkar det bra att fota på morgonen med när Elsa sover länge som i morse och Wilma väcker mig halv sju då hinner jag när Wilma ser barnprogram. Kvällens inlägg är alltid när barnen somnat. Sen är Elsa också väldigt snäll och nöjd, tror inte det gått lika bra när Wilma var liten, hon behövde mig mycket mer så kameran kan vara med på dagarna. Ibland mer ibland mindre.
   Det är den gråa fägen närmast svart; NCS S 8000-N Är jättenöjd med den!!

   Kram fredrika

   Radera
 8. Så fint du har det :) Älskar att följa din blogg och ska också börja kommentera :) Har en fråga ang ditt Norden matbord. Har du det största, nya, 241-303 cm ? Eller har du det äldre lite mindre. Undrar därför att jag vill få plats med 4 stolar "mellan benen" :) Ser att du har 3. Enligt Ikea ska man kunna ha 4 på var sida. Tack för en fin blogg. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!! Blir så glad att du tycker om att följa mig och jag blir SÅ glad att du lämnar en hälsning här:) Till din fråga och jag och sambon har mätt nu flera gånger och vårt bort är 221 utan iläggsskivan och har då förmodligen den lite äldre. Visste inte att den fanns en nyare men nu vet jag:) Så då får du säkert plats med fyra stolar med nya bordet innanför benen.
   Hoppas du har en bra kväll! Kram

   Radera