tisdag 23 september 2014

Bara blått

Denna förmiddag myser vi inne ett tag. Men kaffe, plommon och ett gäng gamla inredningstidningar. Tycker allt man kan hitta en hel del inspiration där.


Buketten från sambon har rensats från vissna blommor. Eller rensats och rensats, det är väl kanske ingen slump att det bara blev de vita, lila och ljusrosa blommorna kvar:S


Tycker verkligen om det här blåa. Har alltid varit en blå tjej. Och med den här bilden hittade jag nog känslan jag vill åt i köket. Vitt, blått, tantporslin och så bistrokänslan i vårt kök. Visst kan det vara svårt? Men vet i skallen hur man vill ha det men att få till det är inte alltid det enklaste. 


Men lite så här tror jag känns bra:) 


Men nu ska jag ladda kaffekannan. Tejejernas farmor och farfar kommer på besök. Och sen har vi en jättefin höstdag idag med sol och skön höstluft så efter lunch blir det skogsutflykt.


Ha en härlig tisdag så ses vi lite senare!
Kramar


2 kommentarer:

 1. Vackert med det blåa! Så fint det blir i ert vardagsrum, snygga soffor och hyllorna passade perfekt. Duktig du är! Jag är också på jakt efter annat soffbord (vill också ha nya soffor o matsalsmöbler...) men svårt att veta vad jag vill ha. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Dras med hellre åt blått, lila och så rosa då:)
  Ha en fin dag!!
  Hu, vilken dag jag har idag... Längtar bara hem till min tjej o ut i friska luften och klappa pollarna i em..
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera