onsdag 24 september 2014

Bara dagens från oss


Me and my crew:)
Inte helt lätt att få alla att fastna men det bjuder vi på. Älskade små troll.
Rensade garderoben i helgen och då åkte den här skjortan fram igen. Inget märkvärdigt med den förutom att jag köpte de för "håll i hatten" ca 12, 13 år sedan. Jag kommer inte ens ihåg..haha! I Malaga iaf när jag och syster hälsade på Lotta och Karin. Lite nördigt kanske att spara den så länge. Eller kanske bara ett jädrigt bra köp som jag fortfarande kommer i:S 

En onsdag i denna har jag haft iaf. Och började den tidigt och väldigt tröttsamt så blev det bättre. Mysigt lunch med tjejernas morfar och sen hade vi Sara och Liah här. Våra gamla grannar från radhuset vi bodde i innan vi flyttade hit där vi bor idag, och det var så mysigt att träffa dem. Och kylen är fylld. Bara en sån sak ju:)


Så nu tar jag skön onsdagskväll med Bonde söker fru!

Ha en trevlig kväll! 
Kramar


7 kommentarer:

 1. Men himmel så söta ni är, du o ditt gäng:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Söta är ni allihopa! <3

  Haha! 12 år sedan borde det vara. Jag tror jag också har kvar endel, men konstigt vore det annars med tanke på hur sinnessjukt mycket jag och Karin shoppade.

  Åh, jag vi också titta på Bonde.

  SvaraRadera
 3. så himla fina ni är,du och ditt crew!=) kram

  SvaraRadera
 4. Fina bilder!
  Ha en toppen vecka!
  // Kia

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du fixade det hur bra som helst. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Men hallå...ni är ju så galet söta alla tre så hälften vore nog.
  Å duuuuuuuuuuu jag smäller aaaaaaaaaav en msula..
  Såååååååååååååå jäkla snyggt i både vardagsrum och tvrum...
  Jäklar i min lilla låda så bra det blev.
  Så där skulle jag med vilja ha någonsatns...med hyllorna... vi har ju 18 miljarder hyllor kvar från när jag hade butik....hmmmm...
  Kraaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 7. Jag älskar såna kläder som hänger i så länge!

  Kram Jenny

  SvaraRadera