måndag 29 september 2014

Bara denna fina höst

Precis just nu är det så där himla höstvackert ute. Känner ni det? Det är färger som gult, rött och fortfarande lite ljusgrönt på vissa ställen som gör sig så vackra ihop. Och luften är hög men varm så jag idag tagit av och tagit på mig jackan flera gånger. Wilma kastar av sig mössan och säger "inte kallt" Och ne, det har inte varit kallt utan bara så himla höstskönt och höstvackert så man blir glad fast man är  måndagstrött och skulle behövt se ut som en pirat med lapp över ena ögat. Så innan vi gick in för kvällen efter att ha fyllt släpet med sista trädgårdsskräpet som sambon åkte iväg med så gick vi en sista vända till gungan och sög ur det sista av denna sköna dag. 

Så skönt ju. Och man blir glad av just det där lilla.


Men nu är det kolsvart ute och istället myser vi inne med tända ljus och en alldeles för stor godisskål (ibland har vi bra dålig karaktär jag och sambon:S). Ögat är mycket bättre ikväll så ska nog kunna se som vanligt imorgon:) Och vi hoppas på ännu en solig och skön höstdag.

Ha en fin kväll!
Kram på er4 kommentarer:

 1. Myyys till 100% & ...
  Waoo så ljuvligt vackra foto & söt sessa ♡ ...

  /Kram

  SvaraRadera
 2. Hösten är hur ljublig som helst... Härligt väder och perfekta tempratuerer! Kram

  SvaraRadera
 3. Det var en ljuvlig höstdag igår <3 Var ute och fixade lite i trädgården. Dags att rädda in pelargonerna. Få bli dagens projekt.
  Stor kram till er <3

  SvaraRadera
 4. Det är jättevackert ute nu. Härliga bilder! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera