söndag 28 september 2014

Bara dressingroomLite bilder från vårt dressingroom. När vi köpte huset var detta ett litet sovrum men vi flyttade öppningen mot vårt sovrum istället och fick oss en wic. Big like:)


Den öppna garderobslösningen har sambon byggt och rymmer kläder att både hänga och vika. Hyllorna ovan och under hängaren skapar mer förvaringplats och gör att det inte behöver stå en massa saker på golvet vilket jag gillar. Blir så mycket enklare att dammsuga då;) 
Mitt emot sambons "sida" så har vi en byrå med lite kläder och ovanför den sitter hyllor där vi förvarar en del pärmar och andra kontorsviktigta saker. 


Tips är att ha mycket hängen. På min sida har jag två rader, hade aldrig klarat mig annars. Mitt emot min sida satt en stor spegel som är flyttad så det hörnet är under förändring och inte riktigt klart. Men visar så fort det är det. (Och om någon undrar över den "smidiga lilla" burken som står på hyllan under hängena så är det en skrivare som tydligen också hörde hemma här inne:)) 


Olika stora hyllplatser ger bra med plats till kläder och olika boxar. Längst ned i hyllraden finns plats för ett stativ med trådkorgar om vi vill. Men också mycket bra plats för en liten trappsteg att dra ut när jag behöver nå allra högst upp. Så här i efterhand ångrar vi att vi inte byggde efter Ikeas garderobsmått så hade vi kunnat satt dit lådor eller liknande där. Ett tips om man bygger själv:)


Gokväller!

Sitter och söndagsmyser i soffan och tycker som alltid att helgerna går alldeles för fort. Visst gör det? Men har hunnit med mycket idag. Hemmamys dagen blev också en hel del hemmafix. Ett träd och en och annan "ful" buske är borta från trädgården och istället har vi planterat lite nytt och fint. Jätteskönt har det varit ute så passade på att få lite mera gjort ute. Och när vi kom in kom goa vänner hit från Västerås och hälsade på. Så mysigt och så roligt att träffas!

Nu lite mera söndagsmys innan John Blund kallar:)

Vi ses imorgon, kramar!!


7 kommentarer:

 1. Mycket snyggt och praktiskt att ha ett sådant fint dressing room!
  Jag önskar man hade en sådan överklick över sina kläder.
  Perfekt istället för att böka och bråka med alla galgar i en trång garderob!
  Hoppas det är fint med dig! Ha en fin vecka.Kram Jannice

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med en wic...och visst hör väl skrivare hemma bland kläder!! Hade vi oxå ända tills vi böt sovrum och inredde ett kontor.
  Kul att du blivit bloggare på styleroom, vilken ära.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Är inte ett dugg avis på din wic. JÄÄÄÄÄTTEAVIS! :) Vilken garderob. Har inte såå mycket klädförvaring i vårt hus tyvärr. Skulle verkligen behöva en wic. Men man kan tydligen inte få allt. Kanske i nästa hus. Men det lär nog dröja.
  Kram Josefin

  SvaraRadera
 4. Gud så fint ni har! Och så himla duktig du är på att fota, det ser ut som att det är från en inredningstidning typ =) ..och apropå skrivaren, våran står i ett köksskåp tillsammans med riskokare och makaroner, haha. Så då kan du tänka dig ;) vi bor så litet så den får inte plats, haha!

  SvaraRadera
 5. Alltså, TACK! Vilket bra inlägg! Så bra bilder! Nu fick jag en hög med idéer till vårt garderobsbygge! För oss blir det Ilea eller Mirro tror jag. Gillar er kombination av hyllor/häng väldelig mkt! Nu jäklar ska hör skissas på garderob :-) Kram och tack <3

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar walk in closet, en dröm helt enkelt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, det känns lite som en dröm ibland att jag har en:))
   Kram fredrika

   Radera