söndag 7 september 2014

Bara en sneakpeak
Och det är verkligen en liten sneak peak. Här står jag mitt i tv-rummet och tittar ut mot hallen och det är den målade väggen som syns till höger. Svårt att visa väggfärgen för tycker den är mycket mörkare i verkligheten. De andra väggarna är tapetserade vita och det som står på tur är golvet. Och efter det ska dörrfoder och lister på plats så är vi i hamn sen. 


När man kommer ut från tv-rummet så har man det här till höger. En lååång hall (som från början var ett helt rum med tv-rummet. Ett typiskt hobbyrum innanför garaget men som blivit med vägg och gav oss lite mera hall) där det alltid står en syskonvagn och en enkelvagn och blockerar de fyra garderober där vi har alla jackor, skor, mössor, regnkläder. Ja, allt i ytterklädsväg. Och älskar de där garderoberna som får bort allt och skapar en "ordning och reda syn";) Och fönstret vi satte in gjorde verkligen hallen ljus.


Åt vänster ser man det här. Innan vi förlängde hallan var det bara den där pyttelilla ytan där två dörrar (ena är ytterdörren och den andra in till ett badrum) finns och det lilla svarta bordet (som sambon gjort för flera år sedan). Ja, ni förstår ju. Försök att ha ordning och reda där med två vuxna och två barn. Inte ens en hatthylla fick ju plats. Så det blev så mycket bättre. Efter lilla hallen kommer tvättstugan och sedan kliver man in köket.

Så. Det var rundvandring i vår lilla entré som jag inte tror jag visat. (Och när man renoverar så är det konstant byggdamm på golvet;)) Men den är ju varken särskilt fancy eller spännande men mycket organiserad med bra förvaring och det gillas när man har småbarn tycker jag. När allt är klart ska det upp en spegel och några tavlor också.

Och i och med att tv-rummet blir klart är hela huset renoverat sedan vi köpte det för två år sedan till jul. (ni som hängt med länge kommer säkert ihåg att vi rev ut allt. Och började om med nya reglar mot plattan) Puh. Det är nu bara sambons rum kvar. Garaget fick han och det måste han ju vara nöjd med;) Och där fick ni en uppsats nästan. Haha. Så ger mig nog där. Det här med skön sommarhelg, trädgårdsfix och familjemys det kan vi ta en annan dag:)


Kram på er och hoppas ni har en fin kväll!


5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Det är så kul och spännande att följa er renovering!
  Det blir så fint! Tänk att ni fixat allt på bara två år:)
  Är en riktigt dålig bloggvän just nu, läser men orkar inte kommentera;) Trött är bara förnamnet just nu:)

  Ha det gott min vän!

  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blir!! =) Kramar till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror det jag med:)
   Hoppas du mår bra, kramar!

   Radera
 3. Jisses vad duktiga ni har varit! Blir sååå fint hos er!
  Pusta ut nu och njut av söndagskvällen (det lilla som är kvar av den)!
  Kram!
  Judita

  SvaraRadera
 4. Det ser ut att bli så snyggt, som allt annat i ert hem! :-) Vi har bott i vårt hus i sex år och nu fixar jag inte öppen förvaring i hallen längre, så det blir vårt nästa projekt att få bort röran. Blir ännu mer sugen av dina bilder ;-)

  Hoppas du har en skön kväll! Kram Anna

  SvaraRadera