onsdag 24 september 2014

Bara (ett ofärdigt) tv-rum
Det här är inne vi mornar oss numera. I tv-rummet som nu är klart att vistas i. Men ändå inte alls klart. Fortfarande rätt kalt och omysigt här inne men så många som varit nyfikna så en kik får ni här:)


Vi är så nöjda med både golv och väggar. Den mörka mörka väggen gör så mycket för rummet. Och hit in har tv-bänken flyttat där vi förvarar spel och annat roligt vi kan dona med här inne.  


Här ser ni i ut i vår lilla hall där vi har vår lilla entré. Och den vita väggen där det ska upp en tavelvägg. Är planen iaf… vi får väl se hur det blir...:S


Så nöjda med trägolvet som vi lutat.


Så tv-tummer är klart men ändå inte (det är tur det sitter två troll i soffan och gör sig söta:)). Det behövs tavlor, lampor, några nya kuddar och plädar och gröna blommor så kommer det bli så mycket bättre. Och allt det här andra smålullet som man ställer lite varstans i rummet. 

Men ändå. Huset har blivit med tv-rum. Big like på det!


Hej onsdag!

Hur blev det onsdag? Hängde inte med på den. Denna morgon har iaf varit alldeles för lång. Vi startade morgon klockan fem så nu är man så där lagom seg och suddig i skallen:) Wilma har somnat om nu och det var skönt. Knappt en annan klarar så här tidiga mornar ju. I eftermiddag har vi iaf planer då vi ska träffa en kompis till Wilma och hennes mamma så blir mysigt det.


Men annars. Hemmamys denna förmiddag och nu ska jag ta en kopp kaffe och skriva handlarlista. Knappt frukost hade vi denna morgon så storhandling är ett måste idag. 


Ha en bra onsdag!
Kram

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you!!:)
   /fredrika

   Radera
 2. Riktigt snyggt även om det "fattas" lite ;-)
  Halv sex här
  Idag på en ledig onsdag och allt! Tur att han är överförtjust i sin Briotågbana så
  Man kan slumra lite halvt jämte ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag verkligen älskar fondväggen! Vad är det för färg? Du har det så fint i hela huset vännen! KRAM

  SvaraRadera