fredag 26 september 2014

Bara fredag

Äntligen fredagskväll! Eller vad säger ni? Så skönt säger jag och hela helgen är framför oss:)


Och vi har som vanligt firat in den med två små skatter, god mat (ikväll blev det en god fläskfilégryta) och massa tända ljus. Och nu väntar soffan och lite fredagsgott. 


Det är lite kvar här inne att göra innan jag känner mig nöjd. Lite för svartvitt som det är nu. Vill byta ut den stora tavlan mot någon annan och en ny matta behövs. Klurar och funderar så jag drömmer om mattor nästan..haha En och annan ny kudde ska också få piffa upp rummet.Hej på er!

Här njuter vi äntligen fredagskväll! Har nyss nattat Wilma som somnade på stört, hann knappt börja läsa. Elsa sover sedan ett tag. Lilla skruttan som vaknade så snorig och hostig att vi valde att vara hemma och kurera henne så gott vi kunde idag. En lunch med min pappa på stan fick bli den lilla utflykten hemifrån. Men annars en hemmadag och det har varit ett riktigt busväder idag så lika skönt att hålla sig hemma. 

Men nu ska jag krypa upp i soffan och snart kika på Idol.

Kram och fin kväll till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar