fredag 19 september 2014

Bara fredagsmys

Jag och min lilla pärla. Tänk att hon snart är 6 månader:)Och jodå. Även sambon grattade sina "Fredrikor":) Mig med blommor och den lilla med pärlor så nu ska det göras halsband i helgen.


Hej vänner!

Nu allstå. Nu är det fredagskväll och vi hat ätit så gott. Det blev det jag skrev om tidigare (och jag var mätt redan efter äppelkakan som var sååå god) så nu ska jag snart rulla in här till soffan och spendera kvällen där med sambon och något glass rött. Så skönt! Får se om det finns något på tv att glutta på eller kanske någon film. Hur som så är det ju fredagskväll och bara det är ju mysigt:) 


Mysig kväll till er!
Kram

3 kommentarer:

 1. Jag hoppas att ni har en jättemysig kväll :)
  Här hemma har sonen slagit sig ner i datastolen, dotter och sambo sover i varsitt soffhörn och jag
  sitter mittemellan med datorn i knät och bara njutsurfar på sköna bloggar!

  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 2. Mysigt med fredagsmys och vad tiden går fort.. Tyckte nyligen du fick henne... Men tiden flygr iväg... Ta vara på och njuut.. Kram

  SvaraRadera