lördag 27 september 2014

Bara godmorgon lördag
Godmorgon lördag:)


God frukost för mig är fil, the, ägg och en grov smörgås med ost och mycket grönt på :)


Och godmorgon vänner:)

Lördagsmorgon och jag och Wilma sitter kvar vid frukostbordet. Jag dricker upp mitt thé och bläddrar i nya Plaza (som hade mycket inspiration denna gång) och bara njuter av lördag som ser ut att bli fin, solen lyser in här där vi sitter. Precis som fredagskvällar så älskar jag dessa förmiddagar då alla är hemma. Elsa som varit så hostig och snorig inatt har inte alls sovit bra så hon och sambon, som jag i sömndimman hört sprungit upp till henne titt som tätt, somnade om skönt tidigt i morse. Själv har jag sovit med en varm trollunge tätt intill mig som vägrade släppa taget så vi tog tidig morgon vi. Nu tror jag däremot den här lilla trollungen väckt sin pappa och lillasyster:S


Och idag finns det att göra. Först ut är att göra en smarrig västerbottenpaj till en kräftskiva ikväll som ska bli så trevlig. Men innan den har vi tänkt packa ihop alla trädgårdsmöbler och göra klart för vintern. Gärna hinna på stan också för lite shopping till barnen. Så lika bra jag sätter fart här.

Önskar er en härlig dag så ses vi kanske lite senare!

Kram


3 kommentarer:

 1. Trist med alla som är krassliga och hostiga :( Hoppas ni kryar på er. Västerbottenost paj är ju sååå gott. En favorit.
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Såå fint det blir i tvrummet:)
  Jätteskoj att se lite bilder, men jag ser gärna mer.

  Ha en mysig helg
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Kikar bara in och önskar dig en riktigt trevlig lördag med shopping, kräftskiva och allt :)
  Kram Ulrica

  SvaraRadera