onsdag 17 september 2014

Bara godmorgon

Jag behöver verkligen träffa en frisör. Typ nu, pronto, på en gång. Förstår inte varför jag alltid måste vänta tills håret börjar likna en kvast och utväxten är en katastrof.. haha! Alltid samma visa. Men men här är jag igår iaf:) 


Så har vi vaknat till ännu en morgon av dagg och dis som ligger utanför fönster. Jag och Wilma. Lillasyster sover i vanlig ordning lite längre. Men mysigt att få en liten stund ensam med min stora skatt i sängen dit vi går igen när Wilma fått sin frukost som hon ropar efter mellan sex och halv sju.

Och idag är vi på språng till sjungis (nästan lite snoigt att ha en tid att passa så här på morgonen, eller 10 är kanske förmiddag;))  Eftersom jag har Wilma hemma nu när jag är mammaledig så försöker jag passa på att gå på någon öppna förskola lite då och då och nu har det dragit igång för hösten så idag går vi och sjunger lite på förmiddagen, är helt säker på att hon kommer gilla det.  Så får vi se vad vi hittar på under eftermiddagen.


Ha en skön onsdag! 
(Höll på att skriva tisdag men oups, det var visst redan lillördag:))

Kramar 
8 kommentarer:

 1. Godmorgon fina du!

  Jag är likadan när det gäller att gå till frisören. I somras tog jag tag i det och skäms alltid när frisören frågar om det var längesen jag klippte mig...hahha...eh ja det kan man säga...skratt.

  Roligt med lite sång...jag gick alltid på rytmik med min stora, den lilla blev det inte så mycket sånt med...

  Ha en bra dag!
  kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en härlig dag! Sjungis låter ju jättemysigt! :)

  Och nu påminde du mig om att jag också har en råsaftcentrifug högt uppe i ett skåp....får nog ta fram den. Men jag håller med dig, fyy vad tråkigt det är att diska den....det är det som tar emot. Och att den tar plats. Får kanske möblera om i skåpen så den kan få en bättre, mer lättillgänglig plats! :)

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Fint kort på dig! Jag är likadan. Väntar också tills mitt hår är en enda katastorff... Mitt hår blir extremt slitet men jag hoppas verkligen att jag lär mig gå snabbare till frisören! Kram

  SvaraRadera
 4. Då är vi två, jag är heeelt hopplös på att planera såna saker.
  Blir långhårig, gråhårig å jag vet inte vad på EN NATT typ;)

  Jag tycker du så fin så men vet känslan när man själv inte känner sig nöjd.

  Ha en toppendag med dina söta prinsessor
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Så fin du är :-)
  Å inte är det nån utväxt där inte!!
  Jag älskar min frisör så jag bokar alltid en ny tid när jag är där ;-)
  Ha ha fast just nu pustar jag bara nån milimeter på topparna då jag vill ha långt igen :-)

  Så härligt att du har Wilma hemma nu, fast du har två.
  Om andra barnet är äldre kan jag förstå om de "behöver" vara på förskolan, men innan 2,5 har de ju inget behov av det om man är hemma vill säga.
  Det är ju en underbar tid man kan ge sina barn.
  Nu har vi ju "bara" ett barn, men jag hade förmånen att kunna vara hemma med henne tills hon var nästan 2 år.

  Ha en fin dag o hoppas det gick bra på sjungis:)
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 6. Hej fina!
  Var någonstans har du den utväxten...;) Tycker du är superfin.
  Vad mysigt det åter med sjungis, saknar såna saker sen mina var små...nu går jag bara och väntar på att få bli mormor trots att jag samtidigt vill att dom ska vara 25 och ha en bra utbildning klar samt ett jobb....så jag får dog vänta många år till.
  Ha en bra dag, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att du var superfin i håret på eventet sist! Det hann jag se även om vi inte hann prata mer än hälsa!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Känner igen det där med frisörbesök. Jag tycker du är fin och ser ingen utväxt. Kram Stina

  SvaraRadera