tisdag 2 september 2014

Bara ha en myskväll

Den här dagen kommer ju inte gå till historien som den mest effektiva. Ne, inte mycket har blivit gjort men vi har njutit av ännu en skön sensommardag och när sambon kom hem åkte vi till badhuset. Inte mitt favoritställe men vi avslutade Wilmas (kanske lite tråkiga dag) på ett sätt där hon fick simma med krokodilen i tunneln och det var uppskattat. Tro mig. Och Elsa, jo henne premiärdoppade vi också.


Och nu då. Jo, nu är raggsockor på, chaithé i muggen och på tv sjunger de blivande idolerna. Och de som inte ens borde vara där så skämskudden och skratten är nära. Och jag älskar de här dagarna när ja njuter ar sensommardagar och kvällar där lamporna tänds i fönstren och doftljusen från Voluspa plockas fram och tänds. Säkert kommer jag gå och norpa lite av kladdkakan som sambon bakat också. 
Så en mysig kväll är vad det är.


Hoppas ni har det bra ni med!
Kram

4 kommentarer:

 1. Har precis hittat till din blogg, och jag älskar den och ditt hem. Har precis själv köpt hus flyttar in om 4 veckor och har fått massor av inspiration ifrån ditt fina hem :) En fråga ditt köksbord vart är det ifrån? Är ute efter ett vitt, men då jag och min sambo har barn i tankarna så vill vi ha något slittåligt, är ert det? Tänkte då ni har små barn :) Eller har du något bra tips så inte det blir så fullt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla du! Vad glad du gör mig:))
   Vad spännande och kul med ert hus. Det är ju så roligt och såååå många beslut man ska ta. Lyxproblem:) Bordet är Norden från Ikea och vi har haft det i ca 3 år. Det har blivit lite märken men där Wilma sitter har vi lagt ett genomskinligt större underlägg (som egentligen är till för att ha under kontorsstolen;)) så hon inte ska kunna göra märken allt för lätt. Skarven på mitten blir lätt också ful om det kommer fukt på vilket det ju gör när man torkar. Så ja, ett fint bord men blir lite märken. Men till det priset (3000:-) så fick vi ändå ett stort snyggt bord som passa småbarnsåren. Hoppas det var till någon hjälp!

   Hoppas kvällen är bra!
   Fredrika

   Radera
 2. Nu var det länge sen jag kikade in hos dig :) Får alltid så härlig inspiration från din blogg.
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittade tillbaka:) Och roligt att höra att jag inspirerar:) Nu ska jag kika in till dig!
   Kram fredrika

   Radera