måndag 29 september 2014

Bara ha en lite suddig måndag
Testar mattan som annars ligger i sovrummet i vardagsrummet. Den är alldeles för liten men finns ju liknande så den fick agera testmatta:) Annars funderar jag på en grå från mio som också är väldigt fin. Vi får se vad det blir men ska försöka bestämma mig i veckan.Hejsan!

Så var det måndag igen och jag har vaknat upp med ett vänsteröga som är så irriterat att det rinner tårar konstan och skulle helst vilja ligga i ett mörkt rum och bara blunda. Så jag hoppas det snart går över.. Men ett besök hos Bvs med Elsa ska bli av ett idag och sen tror jag vi hälsar på Syster med kids så får assistera lite hjälp till sin halvblinda syster..haha

Så ett lite kortare inlägg denna morgon men vi ses lite senare. Förhoppningsvis lite mera klarsynt:)

Kram och ha en fin måndag!!

1 kommentar:

 1. Låter inte kul med ögat, fy vad irriterande :( Hoppas det är övar tills imorgon!
  Den mattan är ursnygg, och ska bli kul vad du hittar för en ny =))

  Välkommen in till min nya adress btw, tjuvamagnolia.se hittar du mig på nu, same same but bit different typ ;)

  Kram snygging!
  Catta

  SvaraRadera