onsdag 3 september 2014

Bara ha två
Badpremiär för den här pärlan igår. Och visst är hon lite lik Wilma, men ändå inte. Wilma kom ut som en trollunge. Och är det ju än. Med långt hår som till slut mest bara var en tupe av långa lockar mitt på huvudet efter att ha skavt bort de på sidorna. (Just då såg hon inte klok ut men hennes mamma var helt säker på att lockarna skulle försvinna om någon klippte henne) Och sen hon föddes har hon aldrig varit still och alltid haft ett "full i fan" leende på lager. Elsa däremot. Vår lilla pärla. Hon jäser sig leende genom livet. Som vår egna lilla buddahhög:) Den enda som ännu får henne att skratta riktigt högljutt och hjärtligt är såklart storasyster. Och hade Wilma mycket hår så har Elsa nada. Det är många ljusa små fjun, precis som hennes mamma hade, där det säkert inte kommer fastna något hårspänne förrän hon är uppåt året. 

Och det är ju så häftigt. Att ha två. Som är olika men ändå så lika. Och precis lika högt älskade.


Och nu har den lilla somnat och den stora ropar att det är kaffe inne hos sig så bäst jag går. 


Ha en bra start på dagen så ses vi lite senare!11 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Å så fint du skriver om kärleken till din två tjejer:) Tänk att de kan vara så olika men ändå lika på samma gång:)

  Ha en bra dag nu fina du!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Blir glad i hela själen av din blogg! Hittade in av en slump när jag själv var hemma med mitt andra barn och hade amningstid att slå ihjäl. En hel drös bloggar blev det att jag följde under denna tid. Många har dock inte hållit måttet utan fallit bort när tiden av stillasittande har blivit minimal. Din blogg tittar jag dock dagligen in till fortfarande och du har verkligen lyckats förvandla den från en oerhört inspirerande renoveringsblogg till en blogg där vi får följa ditt och din familjs dagliga liv på ett underbart sätt. Nu är min minsta tjej 1,5 år och har precis börjat dagis. Ännu tydligare blir skillnaderna mellan systrarna, som vi också har. När de ställs för utmaningar tacklar de, det helt olika. Men precis som du så har våra två underbaringar varit helt olika från dag ett. Visst är det helt fantastiskt att få följa dessa små underverk i våra liv och få känna den kärlek vi både ger och får. Och inte finns det mycket som slår känslan när kärleken dem emellan växer fram! Har några få gånger tidigare kommenterat men kände nu att jag ville återigen lyfta din blogg - du är en inspiration och glädjespridare för mig och många fler! Hoppas att det är något du känner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu knöt sig både hjärta och hals. Blir helt varm i hela själen av din kommentar, tack fina fina du för du lämnar denna dina till mig! Så roligt att du följt mig så länge. Då har du fått sett hur både hus och familj växt!
   Jag kan bara tänka mig hur fantastiskt det kommer bli att följa mina tjejer i alla åldrar, speciellt som du nu delar med dig av dina erfarenheter av dina tjejer. Du skriver om dem så fint!
   Hoppas du har en fin kväll och tack igen för dina ord!

   kram fredrika

   Radera
 3. Vilken fantastiskt fin bild på ljuv dotter! Så fint du beskriver kärleken till dina flickor!
  Och visst är det underbart att ha dessa barn! Våra fyra döttrar är också ganska olika varandra alla fyra faktiskt. T o m de äldsta döttrarna som ju är tvillingar och alltid varit näst intill identiska, har utvecklats till två ganska olika personligheter. Men ändå lika ;)
  Kram och ha en fortsatt fin dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Åh så söt hon är er lilla pärla! Härligt med lika barn fast ändå olika. Här hemma har vi 3 väldigt olika killar men lika i en del saker ;)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Vilken underbart söt bild, helt ljuvlig!! :)

  SvaraRadera
 6. Helt underbar bild. visst är det konstigt att de kan bli så olika, men helt fantastiskt.
  Tänkte höra om du har tid att komma och luncha här hemma i morgon. Katarina och Nathalie kommer.
  lite kort varsel, så känn inte dåligt samvete om du är upptagen.
  kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helena!
   Åh va roligt det skulle vara men vi är uppbokade, så synd! Ska till en kompis som nyss fått en bebis. Vi får ta det en annan gång!!
   Kramar fredrika

   Radera
 7. Vilken underbar bild! Hon är ju så söt!
  Och visst är det roligt att de kan vara så olika, fast de har samma föräldrar och växer upp på samma sätt. Mina är helt olika...och det är fantastiskt kul tycker jag! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Så söt liten tjej. Vi har oxå två flickor som är så olika både till utseende och sätt men ändå så lika. Kram Anita

  SvaraRadera