torsdag 4 september 2014

Bara haft en sommardag
Nystädat hem idag. Fick ett mess på förmiddagen att vännerna vi skulle till drabbats av sjuksuga så då hann vi ju med heeela huset. Sicken (o)tur för oss.


Och idag gick det bra att städa. Andra dagar går det inte alls bra att städa med en trollunge i hälarna som helst skapar flera vattenpölar på golvet med sin lilla golvmopp (men som nu är trasig och bara mamman vet hur det gick till).


Idag roade hon sig med annat istället. Som att leka kurragömma bakom gardin med lilla snigeln som har blivit en favorit att dra runt på här hemma.


Och så har vi haft en riktig sommardag. Så varmt och skönt har det varit! Så vi har njutit eftermiddagen i trädgården. Där lilla pärlan fick ligga i skuggan under äppelträdet på en filt. Så skönt ju.


Gokväller, 

Har nyss haft en vän här på besök. Mysigt att träffas och nu är kvällarna perfekta för the i soffan med en vän att pladdra med. Sambon är iväg och tränar så jag ska sjunka ned i soffan och ta mig en till kopp chai. Fortsätta att sålla bort olika nyanser av svartgrå så det bara blir en kvar (det blir nog finast så) till väggen som ska målas i helgen. Jag längtar så till den här helgen. Renoveringshelgen då vi kommer se  lite resultat av hur det blir. Och jag kan visa en del för er. 
Så fredag imorgon och renoveringshelgen börjar för oss.Hoppas ni har en fin kväll ni med. Ni anar inte hur era kommentarer och hälsningar på mejl värmer och gör mig själaglad!

Tusen tack till er!

Vi ses imorgon

6 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder!!!
  Och så jättefint ni har det hemma :).

  Varma hälsningar
  Ulrica

  SvaraRadera
 2. Är dålig på att kommentera, men läser din blogg varje dag! Du bjuder alltid på underbara bilder och massvis med inspiration. Ni har ju bara så fint hemma hos er. Ska bli så spännande att se hur den svartgrå färgen blir:)

  Ha en fin fredag & renoveringshelg;)

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Oj så mysiga bilder! Synd att du inte kunde komma, men det blir fler tillfällen, med lite bättre framförhållning.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Det blir spännande att få se resultatet av er renoveringshelg :-) Ha det gott! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder! Ser roligt ut med kurragömma:)
  Och åh så fint ni har det hemma, jag vill också bunkra upp med en massa mysiga kuddar så där:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Underbart med dessa sensommardagar de gör liksom hösten lite lättare att möta, eller hur : )
  Som jag sagt förut, ni har ett fantastiskt vackert hem och det ska bli så spännande att se resultatet sen.
  Kram Malin

  SvaraRadera