tisdag 30 september 2014

Bara halv åtta hos mig

Rosor från sambon som jag fick igår. Bara så där på en måndag och det blir man ju glad av! Dessutom kom han ut nu efter att ha varit hemlig i garaget en liten stund och visar mig vad han snickrat ihop. En så fin sak till Elsas rum som jag visar så snart den är målad:)
Hej på er, 

Har nyss tittat på halv åtta hos mig. Har alltid på det medan jag sitter i soffan och bloggar. Mysigt  program och del tips kan man ju få. Ikväll var det dessutom Lars från min lilla stad som var kocken. I min lilla stad känner alla alla ungefär och han gick i lillasysters gymnasieklass så visst var det kul att se ett känt ansikte. Duktig var han ju också:)

Ännu en solig dag har vi haft så blev en jätteskön skogstur med barnen. Så härligt med tanke på att det är första oktober i morgon. Redan, helt galet ju!

Men nu ska jag luta mig tillbaka och ta tisdagskväll!

Ha en fin kväll!!
Kram

3 kommentarer:

 1. Så ljuvligt med rosor bara så där! Bra man du har ^^

  SvaraRadera
 2. God morgon :) Vad mysigt att få överraskningar sådär. Blir man glad av <3
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. Åh, så fint av din sambo! Man behöver få bli överraskad ibland:)
  Ljuvliga rosor och så fint hos dig i vanlig ordning:)
  Kram

  SvaraRadera