tisdag 16 september 2014

Bara juice

Juicefest har vi haft:) 
Släpade ned och dammade av min råsaftcentrifug jag fick i födelsedagspresent för fleeeera år sedan av min svåger Joel. I flytten glömdes den bort men nu så kör vi hårt med den igen. Idag blev det barnvänligt med blåbär, apelsin och morötter. De gröna nyttiga bomberna går bara hem hos mig så de får jag ha för mig själv:)


Och den gick ju hem hos Wilma som fick dricka upp sin pappas med (gick kanske alltså inte hem där.. haha) Gott är det ju iaf tycker vi andra och galet enkelt att bara slänga i lite av det som man har hemma.  (Däremot fasligt tråkigt att diska och göra rent den efteråt…)


Gokväller!

September alltså. Vilken månad det är! Även denna dag har varit solig och varm i min lilla stad så har varit ute hela eftermiddagen och fixat i trädgården. I helgen tänkte jag sätta ned lökar i jorden. Bl.a flera tulpanlökar i fina färger, alltid så trevligt när de tittar upp i vår:)

Men nu är det tisdagsmys och jag ska jag kika runt hos er andra. Och leta nytt soffbord till tv-rummet. 

Önskar er en fin kväll!


4 kommentarer:

 1. Så underbart gott med lite juice... Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så gott med riktig juice. Som du säger så är det bara lite trist att diska eländet :).
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 3. Härligt med vitaminbomber så man klarar sig från höstförkylningar! Ser gott ut, har själv fungerat på att köpa en råsaftcentrifug. Kan man inte köra i diskmaskinen..? Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag letar också soffbord - och tror att jag har hittat det rätta, men det är inte lätt ;) Leta på! Kram Sandra

  SvaraRadera