måndag 8 september 2014

Bara köket

Vad hände med vädret?! Det blev en innedag förutom på en en liten stund när det höll uppe och vi i regnkläder passade på gå ut och och gunga. Inte alls skönt utan rått och lite kyligt.


Så det har varit tända ljus idag. Som ju i och för sig gör sig mycket mysigare en regnig dag som denna:)  Och många koppar kaffe och alldeles för många bullar där vi suttit på golvet med barnen och lekt med allt som finns i Wilmas rum.


Så när sambon kom hem så var det rätt skönt att gå ut i tv-rummet och måla fönstersmygarna och fönsterbrädan som han satte dit i går. Något produktivt blev det gjort iaf:)


Köket denna eftermiddag:)Gokväll!

Och nu dricker jag ännu en kopp kaffe och äter mörk choklad. Mmm, fint det en en kväll som denna när regnet står som spön i backen. Och visst är det lite mysigt här vid matbordet där ljusen är tända och även några lampor när det redan är mörkt ute. Så jag ska fika vidare med sambon och svärmor som kommit hit med äpplen. Så snällt (jag som inte har några i min trädgård..) så imorgon ska jag baka en knäckig äppelpaj om vädret blir som idag. Måste ha något på agendan om det blir ytterligare en innedag:)

Kram och hoppas kvällen är bra!4 kommentarer:

 1. Åh vilket snyggt och stilfullt kök ni har! Det är nog den enda fördelen med hösten, att det är mörkt och man tänder alla ljus!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Tänkte bara tacka för det goda receptet på vaniljbullarna! Har bakat dem idag tillsammans med min mellantjej (och lillebror på armen såklart!) och de fick högsta betyg här! Kram från Bea

  SvaraRadera
 3. Det blev höst... Bara sådär... Fint kök! Kram Jannice

  SvaraRadera
 4. God morgon vännen! I morse när jag körde till jobbet var det mörkt och regnet öste ner så nu känns det som att hösten har kommit på allvar. Önskar dig en fin dag! KRAM

  SvaraRadera