lördag 6 september 2014

Bara kusinkväll
Just nu har vi tjejernas kusiner här. Så det är filmmys med alla tänkbara tillbehör (behöver jag säga att Wilma är hög på kusinkärlek och socker;)) som gäller.


Popcorn och chips i biobyttor från Lagerhaus.Och en lampa jag nästan glömt bort har hittat ned från vinden. Efter inspiration från inspirerande Sofia som bor så snyggt så fick den komma fram igen. Ska köpa en passande lampa till den bara så ljuset blir behagligt.


Och det är min brors barn, Nils och Axel som är här ikväll. Och de är för goa och tålmodiga med Wilma som just nu släpar upp Nils för lite dans (sa jag jättehög på socker förresten:S) med orden "de e jättemysit här". 


Så filmmys med kusinerna och en gammal lampa visar bilderna ikväll.Och annars idag då?

Jo, väggen i tv-rummet ska bara målas en gång till ikväll sen är den klar och det blir så bra som jag tänkt mig. Och mellan torktiderna (tre timmar så var den övermålningsbra vilket gillas för en som vill ha det klart samma dag:)) så har vi haft picknick med goa vänner i lekparken utanför huset. För sommar har vi haft idag, så varmt och skönt.


Nu ska jag mysa vidare med barnen här innan vi snart ska få Wilma i säng. Trevlig kväll till er!

Kram på er!4 kommentarer:

 1. Mysigt med kusinkväll!! O popcorn är ju livet! Mysigt med bullbak, det där blev jag sugen på att göra någon dag, var verkligen läääänge sedan jag bakade bullar!

  Min kusin i Arboga som gick bort i somras hette Tomas, världens godaste o snällheten själv... Det kommer verkligen bli ett tomrum efter honom som är lite svårt att greppa än.

  SvaraRadera
 2. Så mysig kväll:)
  O korta torktider gillas, för tålamod är inte alltid ens bästa gren;-)
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 3. Härlig kusindag och picknick i lekparken är inte dumt.. Så mysigt så! Ha en fin helg. Kram

  SvaraRadera