måndag 15 september 2014

Bara lampa på plats

Så hände det bara. När jag kom hem från Karlstad igår så hängde lamporna i fönstret vid matbordet. Lampor som vi haft här hemma såååå länge men inte hängt upp i fönstret men så hade sambon fixat och  nu hänger det där och gör sig snygga och mycket fint fyller sin funktion när det börjar skymma.


Liljorna är fortfarande så fina här hemma:)


Lampa från Åhlens men köpt för säkert snart 1 år sen...


Hej ni!

Det hann gå ett par dagar. Känns aldrig bra men har hunnit med ett mysigt dygn i Karlstad, snoriga barn som inte sovit som det ska därav sovit ikapp lite när det funnits tid, röstat (typ det viktigaste denna helg. Skrämmande resultat men ändå så viktigt att ta sitt ansvar och rösta), blivit med tv-rum tack vare bästa sambon som sätter upp sista listerna ikväll och en massa annat. 

Men nu är vi nog tillbaka i spåret igen. Lite friskare, lite piggare och lite mer färdiga med renoveringen. Fint det.

Och nu ska jag upp på vinden och hämta ned juicemaskinen som jag fick för flera år sedan men som dammat där uppe sedan vi flyttade hit. Hittade en liten juicefolder på ICA så har nu köpt hem morötter, apelsiner, äpplen, spenat, grönkål, fänkål och massa annat nyttigt och gott. Här ska boostas vitaminer så jag får hålla mig frisk. Och pigg;)


Hoppas ni haft det brai helgen och myser en skön kväll:)

Kram så ses vi imorgon igen!5 kommentarer:

 1. Härligt att ha lamporna på plats! Visst är det lite festligt att vissa saker bara blir liggandes, man har sakerna hemma men det blir aldrig av. Oftast är det så lätt gjort, det där projektet.

  Tråkigt att ni är krassliga...här hemma kör vi varannan vecka känns det som...skratt! Hoppas att juicerna ska göra susen. En sådan maskin vill jag också ha.

  Ha det så bra!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hm...tryckte iväg lite fort....Jag skulle säga att det blev fint med lamporna! Och krya på er!

  SvaraRadera
 3. Så fint med lamporna! Tänk ibland kan man ha saker hemma men så kommer de inte på plats.. Men så bra att ni fick upp dem nu när mörkret kommer fortare o fortare om kvällarna.
  Juicemaskin, kollade jag på häromveckan... Blev allt sugen på e när jag med tog foldern med mig hem :)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Så himla snyggt de blev!!!
  ÄÖr på jakt efter sådan sorts lampa.
  Finns verkligen olika former,färger mm... Kram

  SvaraRadera
 5. Vad snyggt! Vilken glad överraskning nä du kom hem.
  Hoppas ni är piggare, kram Suss

  SvaraRadera