torsdag 11 september 2014

Bara lite mer tv-rum

Någon som tycker det är rätt spännande med det nya rummet:) 
Och det här var innan jag och Sambon gick dit efter barnen somnat och la klart hela golvet. Ett enkelt furugolv har vi lagt. Och inte förrän då fick vi ett begrepp om hur rummet kommer bli. Mycket bättre än vad vi hade tänkt oss. Trägolvet ger en varm känsla i rummet och vi kommer luta det (tror vi, ska provluta på en bit) för att behålla den varma känslan som trägolv faktiskt ger. Det här är också enda rummet i huset som inte har golvvärme vilket också gjorde trägolv som ett enkelt val. 


Och väggfärgen ser ni bättre här. Fick så bra hjälp när jag köpte den. Hade spanat in några men fick veta att det drog åt både grönt och blått vilket jag inte ville så valde den mörkaste gråa innan svart. Så bra det blev och jag är så nöjd med valet. 
Det bästa vi gjorde med detta rum var att byta fönstren. Innan satt det mindre rektangulära källarliknande fönster men är utbytta till fyrkantiga större fönster. Gör rummet mycket ljusare och trevligare. Och ser också mycket trevligare ut från gatan utanför:)


Så lite fönsterfoder, tak- och golvlister så är det klart och det roligaste kan börja. Inredningen:)


Godmorgon!

Redan torsdag. Hur går det till egentligen?:) Men tycker det är rätt skönt. Vi har sett till att tv-rummet blivit klart denna vecka och i helgen ska jag åka till soliga Karlstad vilket ska bli jättekul. Så veckan får gärna vara i sluttampen så vi har helg på ingång. Och nu ska jag ta undan frukosten och städa av lite snabbt här hemma innan vi hittar på något idag. Med Elsabaciller som även angripit mig hoppas jag det blir en rätt soft dag:)


Ha en fin dag så ses vi snart igen!6 kommentarer:

 1. Hej!

  Spännande att få se resultatet sen. Trägolv är ju så fint! Vart har ni köpt det? Är det svårt att lägga?

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, visst är det! Vi har köpt det på brädhandeln i vår stad och är nog inte jättesvårt att lägga. Sambon som är snickare har gjort det mesta, jag har bara skruvat fast dem i varandra:)

   Hoppas kvällen är bra! Kram fredrika

   Radera
 2. Så snyggt det blir! Färgen var superfin. Blir så kul att se hur du ska inreda rummet. Gillade ljusstaken du vann också, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Älskar väggfärgen och med det golvat kommer rummet bli kalas!! Så kul att få inreda sen, längtar tills vi får se!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så tjusigt det kommer att bli! Så snygg väggfärg. Kram Jannice

  SvaraRadera