torsdag 18 september 2014

Bara morgonstund

Frukosten för en liten stund sen. 


Nu när hösten kommit, iaf på morgonen så är den ju här med dis och dimma, så tänder vi ljus och försöker mysa till frukosten. Även fast det bara är torsdag. Men tänker att om vi börjar dagen på ett mysigt och bra sätt så har vi oddsen på vår sida att dagen också blir bra. Funkar ju absolut inte varje morgon men försöker få det så iaf nu när jag är mammaledig och tiden finns. (När jag jobbade var det frukost på språng jagandes en Trollunge som skulle kläs…haha) Finns inget värre än när morgonen börjar dåligt, brukar förfölja en heeela dagen sen.


Så lite så här kan det se ut för mig och Wilma när vi äter frukost och Elsa fortfarande sover.


Och nu sitter jag här med mitt kaffe i myskläder och ska snart ta undan frukosten och dra igång med städning. Det var dags för det och så skönt att få det gjort till helgen! Ska nog ringa och bjuda ned min kära pappa på lunch också. Har blandat in honom i mitt sängbordsprojekt eftersom jag fick veta att han kan svetsa och har en sådan i garaget (vad har han inte där liksom) så lite lunch kanske kan dra igång projektet:)


Så börjar vi, städ och sen lunch med pappa. Ska först bara tala om för Wilma, som står på en stol bredvid mig och jagar flugor med servetten, att hon inte har en chans mot dem och lika gärna kan ge upp..haha!


Ha en fin dag kära läsare så ses vi senare!


3 kommentarer:

 1. Åh så mysigt... längtar till de där morgnarna jag med :) När vi har fått bebis och kommit in i rutiner.

  ha en trevlig torsdag

  kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med långfrukost, jag siktar in mig på det till lördag.
  Spännande med nya soffor men det är snyggt det ni har i vardagsrummet, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Härlig morgonstund:)
  Jag städar ju alltid på torsdagar jag, så det blir golven när jag kommer hem;-)
  Ha en fin em o kväll!
  kram Anna

  SvaraRadera