onsdag 10 september 2014

Bara något nytt

Jag som aldrig "vinner" när det gäller lotterier kom hem med denna snygging från bloggeventet (och en annas sak men den visar jag en annan dag). Men hurra liksom! Inte bara att de ropade mitt namn utan också något som jag kikat på ett tag och som passar så bra i mitt hem. Mycket nöjd alltså över denna snygging:)


Och för den som är nyfiken så kommer den från goa Susanne, som tillverkar dessa och massa annat snyggt som sideboard och soffbord. Är ni nyfikna så kikar ni här.


Hello vänner!

Kikar in lite snabbt och säger hej. Kvällens plan är lägga klart golvet och hjälps vi åt, jag och sambon, så kan det gå:) Eller ja, han gör ju det mesta men skruva fast golvet, det klarar jag allt av:) Mycket tv-rums prat är det här inne nu men snart är det klart och vi kan gå vidare till något annat..haha! 

Trevlig kväll till er så ses vi imorgon!6 kommentarer:

 1. Åh så fint:)
  Kul att du gillade den!!

  Ha en fin kväll goa du
  Kraam

  SvaraRadera
 2. Ja just ja, det var du som vann den ja. Den är så snygg, kul att den passar så bra hos er!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ljusstake du vann.
  Hur har det gått med golvet då?
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Så fin ljusstake du vann! :) Kram Jannice

  SvaraRadera
 5. Åh vad fin den var! Ska genast kika in på hennes sida! KRAM

  SvaraRadera
 6. Snygg! Jag hade faktiskt kunnat tänka mig att ha en sån som adventsljusstake nu till vintern :-)

  SvaraRadera