måndag 22 september 2014

Bara regn och blåst


Jag fick en fråga på insta att visa lite mera barnrum och självklart kan jag göra det. Det kommer också ett inlägg kring vårt dressingroom i veckan efter en fråga här på bloggen igår. Passar bra då det görs en liten make over där inne:) Det är så roligt när ni efterfrågar inlägg och har ni fler önskemål om vad ni vill se här på bloggen så säg gärna till. Jag kan lätt få idétorka och köra fast i renoveringsspåret..haha! Men jag snöar lätt in på på en sak och när renoveringen snart är över då byter jag spår och förmodligen snöar in på något helt annat:) Barnrum är inte helt enkelt att inreda tycker jag. Kan lätt kännas rörigt eftersom de har sååå mycket leksaker och små möbler. Men förvaring är absolut det viktigaste tycker jag. Gärna i barnhöjd så det själva kan plocka fram (och plocka undan). Jag försöker att hålla mig till färgerna som finns i tapeten för att inte göra rummet rörigare än vad de är av alla saker. Men har lagt till förvaringskorgar i rotting som gör rummet lite varmare. Foton som jag tejpat upp får därför vara svartvita.


Legobygge har vi haft denna morgon:)Hej denna måndag!

Idag regnar det småspik och det blåser storm nästan. Riktigt busväder och jag är lite sur på mig själv som inte åkte iväg och handlade igår som jag tänkte men soffan lockade för mycket. Istället får jag packa ihop mig och barnen och ta mig ut en sådan här dag då man bara vill vara inne och pyssla och leka hela dagen. Men behöver lite mellis och annat gott då vi får besök av Wilmas kompis Nellie i eftermiddag så bara att bita i det sura äpplet och bege sig. 


Hoppas ni har en bra start på måndagen!

Kram


6 kommentarer:

 1. Så fint hon har det.. länge sen ja kika in här slarvigt blir ofta instagram o de kommentarer man får på bloggen
  Håller helt me dej roligare när de frågar va de vill se annars är torkan där i bland.
  Hoppas er helg har varit bra kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Kul att du kikade in idag:) Och hoppas allt är bra med dig och kvällen är mysig:)
   Kramar

   Radera
 2. Ja men fy vilket busväder!

  Vad fint hon har det, din lilla tjej!
  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen innemysarväder:) Tack snälla du!
   Kram kram

   Radera
 3. Fint rum hon har & fina tights, vår tjej har likadana ;) ha en fin kväll, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, visst är de fina, älskar dem:)) Kram

   Radera