torsdag 18 september 2014

Bara sebra wallstickers

Men har ni sett något så fint? Systers lilla Olle har fått wallstickers på sin vägg. Som en liten ministad på väggen, perfekt för en liten Olle som snart ska upptäcka sitt rum.


Så roligt och fint alternativ om man inte hittar någon tapet eller vill liva upp vita väggar.Det här söta klossarna är av märket Pumpkin och pusslet Djeco.Bara att tuta och köra:)


Just denna fina wallstickers hittar ni bl.a. här

(Om ni missade när jag visade storasysters Ellens fina tapet så hittar ni det inlägget här:))Hej på er, 

Precis som igår så kikar jag lite på idol ikväll. Men med sambon som sällskap och smuttar på ett glas vin. Huset är städat så nu känner vi av (den rena och fräscha;)) helgkänslan som knackar på. Bra mysigt så ska vara ett trevligt sällskap här. Hoppas ni har det bra så ses vi imorgon när det är fredag. Då det verkar som jag och tjejerna får besök. Och jag är vansinnigt sugen på att äta goda ostar på kvällen så ska hinna med upp på stan till vår ostbutik tänkte jag. Bästa fredag på ingång var det ja:)

Kramar!

4 kommentarer:

 1. Men så fint! Och vad jag längtar efter er nu igen. Puss

  SvaraRadera
 2. Men så fint. Det måste Nathalie kolla på. Här får man ju städa varje dag, när man har en Doris och dessutom vita golv.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Så fina färger!

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. De såg himla fina ut! Jag föll också för klossarna som ju var utsöta :) Snart är det dags för oss också att inreda barnrum och än så länge ändrar jag mig stup i kvarten ;-)

  SvaraRadera