tisdag 2 september 2014

Bara segat igång en tisdag

En morgon kan verkligen bli för lång. Vi (eller Wilma) vaknade visserligen alldeles för tidigt så efter ett par timmar somnade vi alla tre om i sängen. Så skönt och bra mysigt men sen. Sen är man så seg och så blir vi uttråkade. Precis som Wilma rätt tydligt utstrålade. Det liksom börjar krypa i kroppen av att jag lite förspillt en förmiddag till att bara sega runt som en zombie. Kanske inte helt sunt men jag gillar mina rutiner och få något gjort. 

Så nu har har Wilma fått i sig tidigt lunch. Eftersom frukosten intogs när jag knappt var vaken och vi ska snart gå ut. Blir det lika skönt som igår ja, då har vi en skön sensommardag framför oss. Sen gnager det i bakhuvudet att jag vill rensa garderoben. Alltid vid den här tiden på året. Sommaren är väl inte riktigt slut än men ändå. Rensa. Rensa bland saker rensar oftast min huvud också. Kanske är mest det som gnager..haha  

Hursom är det tisdag iaf. 

Och ha en bra en ni rara så ses vi snart igen!

5 kommentarer:

 1. Ha ha ha, ja jag har inte kommit ur morgonrocken än... sitter o läser ikapp hos alla.. :))
  Men sen är jag ju inte särksilt pigg heller, så det får la vara så.
  Men jag ska allt vara påklädd när lilla loppan kommer från skolan:)
  Det var sååå roligt att träffas!
  Hoppas vi får tillfälle att ses igen!!!
  Ha en fin tisdag, här skiner ju solen med så jag ska nog få lite sol på näsen, det gör ju gott.
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Här har det varit precis tvärtom idag. Jag har hunnit massor och haft världens energi. det är bäst att ta vara på sådana dagar eftersom de inte kommer så ofta. Åh vi måste bara träffas snart på en lunch eller liknande, tänkte ta med mig min dotter och Milian också..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Såå himla kul det var att träffas, hoppas det blir fler tillfällen.
  Vad söt hon är lilla tjejen och så fina bilder du tar.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 4. Vilken liten Sötis! Så uttråkad hon är :)
  Ja, idag blev det just garderobsrensning. Känner mig liksom lite renad själv. På nåt sätt..,
  Kram,
  Jenny
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det skönt att komma upp och igång på mornarna!

  Så fin stadskarta du satt upp! Var i Arboga för några veckor sedan men dock inte i något roligt ärende utan för att gå på min kära kusins begravning som hastigt gick bort i somras..

  Kram malin

  SvaraRadera