måndag 1 september 2014

Bara september

Det är måndag. Och september. Tänk att vi redan är här! Augusti gick så fort som jag trodde men bjöd på så mycket roligt. Dop, bröllop, bloggevent och en hel del fina sommardagar.


Som förra veckan när vi var ute och gick i skogen. Jag, pappa, Wilma och Hubbe. Förbi de små hästarna som står i sin lilla hage precis utanför stadskanten. Där skulle man bo;) När solen fortfarande värmde och vi insåg att klädmässigt hade vi tagit höst lite för tidigt. För så skönt det var, och mysigt. Älskar det här dagarna som jag kan tillbringa med mina kära.


Men idag är det september och det blir bra det med. Vi har ett tv-rum som kommer bli klart. En kräftskiva att se fram emot. Och ett uppdrag jag tackat ja till som säkert kommer igång denna månad.Och så har jag ju den här trollungen vid min sida. Och hennes pärla till lillasyster. Så vi säger godmorgon september. Du kommer bli en bra månad:)Önskar er en fin start på dagen!
Ses snart igen!

8 kommentarer:

 1. Hej fina du:)
  Det var såå skoj stt ses i helgen.
  Idag börjar jag bli människa igen, fyy så trött jag va heela dagen igår;) Kostar på att gå på event!!

  Ha en fin dag med de dina
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Halloj snygging!
  Såg att du var på eventet, gud vad jag hade velat vara med!!
  Måste varit HUUUR kul som helst!

  Gick det bra att lämna de små? Tar hon flaska den lilla? Det gjorde aldrig mina, totalvägrade både napp och flaska så jag var himla bunden när de var bebisar, fast det gör ju inte så kort tid. När de började käka annat runt 6 mån så gick det lite lättare även om de grät otröstligt efter mamma fram tills kanske 10 månader. Så korta stunder fick det bli. Förutom bröllopet i Sthlm när Inez bara var 6 mån, det var inget kul för hon var ledsen hela tiden :(
  Får jag en tredje unge nån gång så ska jag beställa en lättare hihi ;)

  Kram på daj!
  Catta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå snygging!
   Du skulle varit med, vi saknade dig:) Såå kul att träffa så många!!

   Det går bra att lämna dem. Min amning funkade inte bra med varken Wilma eller nu med Elsa så ammade väldigt kort tid. Så båda har tagit flaska sedan de var väldigt små (De hade liksom inget val, hungriga som de var de stackarna..;)) och älskat nappen. Så det har alltid gått bra och kanske för att Tobbe gett dem mat sedan de varit pyttesmå och vant sig vid det. Wilma är jättemammig ändå men det har oftast gått över strax efter jag åkt.
   Åh vad tufft för dig/er. Måste kännas jättejobbigt att vara iväg då, det gör det ju ändå men ännu värre om man vet de är ledsna, samtidigt som man ibland behöver den där tiden ifrån dem. Fast man saknar dem. Men också tycker det är skönt.. Ja, du fattar:)) (Ibland blir det verkligen talspråk när man skriver och man förstår knappt själv vad man skriver..haha! Skönt om de är bättre nu er tredje (om det blir;)) bestämmer vi älskar napp och flaska:)

   Kram du fina, vore så roligt om vi också sågs någon gång!!

   Radera
 3. Alltså jag skriver ju helt osammanhängande inser jag, sjukt trött i huvudet haha ;)

  SvaraRadera
 4. Hej hej snygging! NU är jag tillbaks i bloggvärlden igen!
  Härligt att se att dina små växer och att se att ni haft en fantastisk sommar!
  Kram kram!
  Judita

  SvaraRadera
 5. Ja, vart tog augusti vägen!? Redan september, men idag är det sol och värme igen. Härligt.
  Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej hej!
  men vilka härliga bilder!
  Å spännande med ett uppdrag...;)
  Ja tänk att det är september redan...snart jul..;)
  DET blir mysigt...
  kram katarina

  SvaraRadera
 7. Ja det låter som att det kommer bli en bra månad för Dig! Underbara bilder vännen! KRAM

  SvaraRadera