söndag 21 september 2014

Bara söndag
Det är inte klart än. Men det här flyttades dit igår eftersom det ska dit något annat på väggen idag i vardagsrummet. Jag kan ju inte riktigt hålla mig vad gäller att få lulla runt på saker och den ska få stå här, det var också lite tanken när jag köpte den (dörren ni ser går ut i garage. 


Har ju pratat om att ha en tavelvägg i jag vet inte hur många rum. Men har fått "hål i väggen ångest" varenda gång så nu har jag sista chansen och jag tror ändå det är här den ska få sitta på väggen där bänken står. Har ändå ett gäng ramar som står så ska känna av det under dagen.Godmorgon vänner!

Vi hade en fixardag igår som jag berättade att vi skulle. Eller fixar och fixar. En sån fixardag när allt nästan bara känns rörigare under tiden man håller på eftersom man släpar fram, tar undan, flyttar och har sig. Till slut på kvällen så var vi iaf klara och kunde lägga oss i soffan för att se en film (och jag slocknade efter en kvart…haha). 

Så nu blir det shoppingdag idag. Projektet i vardagsrummet behöver konsoller. Och soffor och lite grönt. Så ska göra klart morgonbestyren och pack ihop mitt lilla gäng snart för att åka. 


Ha en skön söndag så ses vi lite senare!
Kram


2 kommentarer:

  1. Såg på Insta att ni är i närheten av mig! Välkomna på fika om ni vill.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Visst blir det så när man börjar projekt; man plockar fram och tillbaka. Fint fikonträd! Kram Stina

    SvaraRadera