fredag 5 september 2014

Bara ta fredagskväll





Så blev det kväll och på önskemål från sambon har vi gjort något fasligt gott till vinet. Så längesedan vi gjorde det och förstår inte varför. 


Päron som väms i stekpannan, getost, valnötter och honung. Ni har säkert smakat. Himmelskt gott är vad det är. Och skulle man av någon anledning föräta sig på dessa så kan man byta ut päron mot rödbetor. Precis lika himmelskt gott det.


Så det är sambon och jag. Och lite gott vin med päron och getost till. Bra fredagskväll det. Och ute i hallen står en burk med mörk mörk grå färg. Och tapetrullar till de andra väggarna. 

Så nu tar vi helg!

Hoppas ni har det bra, vi ses imorgon!

Kram

4 kommentarer:

  1. Men va gott det ser ut! Det måste testas någon gång! Spännande med tapeter & ny färg :) Ha en fin kväll, kram

    SvaraRadera
  2. Ser supergott ut!
    Trevlig helg!
    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  3. Åh det där lät gott, måste jag testa nån kväll när vi har ledig helg tillsammans.
    Önskar dig en fin helg, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  4. Alltså gud va gott det är! Har helt glömt, måste göras imorgon med min darling :) Jag gillar även att gratinera getost på toast i ugnen med honung, ruccola och cashewnötter, mums!

    Kram och trevlig helg =)
    Catta

    SvaraRadera