onsdag 3 september 2014

Bara tavellist på plats

Jag har visat den förr men Lille Kanin är ju så söt. Och hon bor i Elsas rum men knycks rätt ofta av storasyster. Denna från miniroom.se


Och plötsligt händer det. Tavellisterna som legat på vinden kommer upp på väggen. Att det alltid ska ta så lång tid att få dem på plats. (Dessutom hade vi tre olika storlekar, fråga mig inte varför, i samlingen så bara det beslutet tog ju sin tid). Men nu sitter det där på väggen i Elsas rum där olika barnkammarböcker står. Vi har flera stycken, alla doppresenter, och nu är sångvarianterna Wilmas favoriter vid läggdags. 


Så bra det blev då!


Hej på er!

Hur har ni det ikväll? Det blev en varm och skön dag idag med. Så skönt och bara att njuta så länge det varar. Men nu är vi inne och tjejerna sover sedan ett tag. Sedan några nätter sover även Elsa i sitt rum och det går bra det. Även för mamman;) Så nu sitter jag vid köksbordet och tittar på färgprover till tv-rummet. Tre väggar får vit tapet och en vägg ska jag måla. Och har inte bestämt mig om jag ska gå på säkra kortet och måla den gråsvart eller måla den i en riktigt mörkblå nyans jag fastnat för. Har ett par dagar till att funderar på. Till dess ska taket målas ett par gånger till vilket betyder att grundjobbet med väggarna är klara och vi säkert kommer kunna tapetsera och måla väggarna i helgen. Hurra! Efter taket och väggarna är det sedan bara golvet kvar som ska läggas och där har vi också (så gott som) bestämt oss. 


Men nu är det onsdagskväll och jag ska locka in sambon från tv-rummet.


Hoppas kvällen är bra hos er!
Kram

5 kommentarer:

 1. Så fint du gjort!!! Med tavellister, tapeter, böcker och små gosingar...
  Kram,
  Jenny
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Så fint på hennes rum! Lille kaninen är ju bara ljuvlig!
  Spännande med nya projekt:)
  Här är lite paus nu... Ja, jag gör inte många knop jag inte. Usch så trist det här är.
  Upp som en sol och platt som en pannkaka - det är jag det;-)
  Det blir en dag hemma i morgon med. Låter ta mig tusan värre än Bonnie Tyler ;-)
  Nähä, nu ska jag ta lite the och kolla på Halv åtta på play.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det underbart väder:)

  Åh va skoj med lite renovering.
  Ska bli jättespännande att se sen när det blir klart, kommer bli suuperfint!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Så himla mysigt! Har aldrig haft något tjejrum att inreda men det hade varit mysigt... men nu är det försent ;-)

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 5. Så fint du gör hela tiden och den där tapeten, så ljuvlig!
  Ska bli kul att se vad ni väljer till tv-rummet, ska själv måla en vägg i vårt lilla allrum där uppe. Funderar oxå antingen på grå eller mörkt mörkt blå. Vill gärna ha kalkfärg men är osäker på om deras mörkt blå "cobalto" är tillräckligt mörk. Lutar nog mer åt att vi kör den mörkt grå.. hmm.

  Så underbart du skrev om dina hjärtan i tidigare inlägget, kärlek! Mina är oxå väldigt olika, fast lika på samma gång för de är extremt mammiga och pappiga båda två, vill ha närhet och kramas hela tiden (ok, börjar avta lite på sonen, stor nu vet du ;). Man måste även killa dem på ryggen tills de somnar båda två, och de har som jag nämnde aldrig velat ha napp nån av dem. Men farten i dem är väldigt olika haha, Valentin är oftast lugn som en filbunke och Inez är som en jordfräs hela dagarna, med undantag för att hon ska gosa och mysa i soffan en 5-minutare då och då.
  Härliga små liv :)

  Kram på dig fina, och natti
  Catta

  SvaraRadera