tisdag 9 september 2014

Bara tisdagsmorgon


Den här morgonen startar jag med varmt honungsthe. Försöker rusta mig för Elsabaciller, hon har blivit så snorig så hon somnade skönast om på mitt bröst sent igår kväll och har sen sovit lite si så där hela natten. 


Så det, ett nytt magasin och en ballong som tappat lite luft men ändå flyger omkring här i vardagsrummet med hjälp av en pigg Trollunge, det är min morgon det.


Och en liten gymmandes pärla som trots snorig är rätt pigg ändå.


Godmorgon!

Så skönt ändå vakna och se att det är sol och lite blå himmel idag:) Så en promenad här på förmiddagen får det blir med barnen, boosta lite frisk luft är bra recept på en sömnfattig natt:S Baka ska jag också göra på äpplen jag fick igår och göra en makeover i Elsas rum. När jag inte sov inatt så fick jag lite gjort i huvudet iaf. Så det ska flyttas runt lite i hennes rum…haha! 

Och på tal om ommöblering så är ju snart tv-rummet klart och dit ska vi flytta soffan från vardagsrummet. Kommer bli så fint med nya soffor och lite annat. Bestämde mig igår för vilka soffor det får bli. Fortfarande vita och med överdrag som går att tvätta. Ett måste när man väljer vitt tycker jag. 


Ne, nu vill Wilma läsa bok så bäst jag lyder!

Kram på er och ha en fin dag!3 kommentarer:

 1. Hopppas förkylningen inte slår ut er alldeles! De där småttingarnas baciller är inte att leka med!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Haha, den där hjärnverksamheten under sömnlösa nätter känner jag igen, shit vad idéerna kan spruta då ;)

  Ååååååh, vill se mer av väggen, NUUUU!! Ser ut att bli vrålsnyggt!
  Nu måste jag jobba vidare..

  Kram och hoppas ni håller er friska,
  Catta

  SvaraRadera
 3. Å lilla skruttan då, hoppas hn piggr på sig och inte blir sjuk nu.
  O att ni andra klarar er.

  Ska bli sååå spänannde att se hur det blir i vardagsrummet:))
  O man kan allt möbla en del om nätterna ibland;-)
  Kram kram Anna

  SvaraRadera