lördag 20 september 2014

Bara varit på kafferep
Här har det varit kafferep på förmiddagen. I Wilmas rum som hon älskar att pyssla, duka och bjuda in oss till. Satte för ett tag sedan upp två beståskåp på väggen där vi stuvar in alla leksaker framåt kvällen. Förvaring är ju ett måste i barnrum och samtidigt fick hon en bänkyta att hålla till vid. 


Så här kan det se ut när Wilma bjuder in:) Några halsband och armband hann vi också pyssla ihop.


På hyllorna har hon några böcker, söta förvaringsboxar och lite annat. Girafferna är ett pyssel från TGR som Wilma och Ellen målat. För 3 guldtior fick de en varsin:) Vimplarna har jag gjort själv av olika små ark köpta på Panduro.Hej vänner!

Lördagsförmiddag och vi har haft det så skönt men ska nu ta tag i denna dag. Jag ska åka till grannstaden och uträtta några ärenden, hyllplan ska inhandlas för ett projekt i vardagsrummet och i vårt dressingroom bl.a. Och massa annat fix för att få klart så mycket som mjöligt i tv-rummet denna helg. Det gäller att passa på när båda är hemma:) Så här har jag inte tid att sitta. Dags att göra lördag:)

Vad hittar ni på?


Önskar er en fin dag!


4 kommentarer:

 1. Ser jättemysigt ut. Älskar vimplarna du pysslat ihop!
  Trevlig helg!
  Kram,
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Heeeeej.
  meeeen åååååååååå... åååååååååå... jag vill också gå på rosalulligt kafferep...
  guuud så gulligt!
  Å stort grattis till fredrikorna i efterhand.. mysigt med pärlpyssel med...
  Här har alla miljarder pärlor blivit förpassade till förrådet..
  Varför vill inte en 17-åring sitta o pärla med sin mamma??
  ♥ Ha en fin dag nu!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 3. För mycket förvaring kan man aldrig få i ett barnrum! Så fint hon har det, er tjej. Jag tycker det är rätt svårt att få ihop det fint i lilltjejens rum. Det är så mycket saker och det går ju inte direkt att hålla någon färgskala med alla dessa leksaker....jaja, hon är nöjd och älskar sitt rum och det är ju huvudsaken! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera