onsdag 1 oktober 2014

Bara 17:45

Typ sådär exakt kvart i sex såg det ut så här hemma hos oss. Precis som vilken kväll som helst. Middagen är avklarad och jag som är en mästare på att plocka snabbt och effektivt har sprungit omkring med 10 saker i famnen och får med mig 10 saker till på vägen till alla de sakernas rätta plats. Ni hängde med va? Sådan är jag och har alltid varit. Som liten var jag som en liten präktig städtant och sa upp rumskontraktet med min lillasyster rätt tidigt..haha! Den stökstinan gick inte att bo i samma rum som;)


Liten Trollungen som börjar bli sömnig:)


Och eftersom vi bor i ett enplans hus och typ alla rum vetter ut mot huset mitt, köket så måste jag ju plocka och städa i alla rum. Men så skönt det ät när det är klart:)


Lite lego piggade upp henne så höll vi ut en timma till innan det var dags att sova.


Gokväll:)

Och nu damp jag ned i soffan. Sambon har åkt på lite jobb och för mig blir det en kväll i soffan. Har haft världens mysigaste eftermiddag när Karin min fina vän kom och hälsade på. Hon som växte upp i min lilla stad, bodde i Malmö men nu flyttat till Stockholm och då kan åka hit så här bara över dagen. Så vi har fikat, myst, pratat, blivit bjudna på kafferep av Wilma och ätit middag a la småbarnsfamilj, köttbullar och makaroner. Mysigt som bara den! Snart snart måste vi ses igen men då över en lite mera fancy middag:)

Nu lite bonde söker fru!

Mysig kväll till er!
Kram
2 kommentarer:

  1. <3

    Jag längtar till vår Stockholmshelg.

    Och så himla fin bild på Wilma och Hubbe i förra inlägget.

    SvaraRadera
  2. Du har det jättefint <3 Kram och ha en fin dag

    SvaraRadera