onsdag 1 oktober 2014

Bara ännu en skogstur
Med risk för att tjata ut er med "bilder från ännu en skogsutflykt" så kommer här några till. Men det är ju så härligt att vara ute dessa dagar. Och snart är det här sköna höstvädret över och vi går mot vinterns och jag kan visa härliga "vara ute i snön bilder" istället:) Iaf så var det ju helt underbart även igår och det är så jag saknar hästarna och alla ridturer i skogen sådana dagar. Får alltid för mig när hösten kommer att jag ska ta upp det där med ridningen igen. Men som sagt, det blir kallt även i år..
Men det är inget fel med att vara ute med dessa tjejer heller. Som tycket det var hur mysigt som helst att sitta på varsin sten och äta massäcken vi hade tagit med oss. Liksom så här barnsligt roligt var det ju:) De små minisarna var såklart också med, sköna sovandes i sina vagnar. 


Och visst var det härligt! Vill just nu inte ha kallare, eller mindre löv på träden utan precis så här kan det få vara ett tag till. 


Godmorgon!

Frosten börjar precis släppa från gräsmattan ser jag genom fönstret därifrån jag sitter och äter min frukost. Så visst kommer det bli kallare.. Men väntar vi ett tag till får vi säkert en lika fin dag som igår. Däremot ingen skogen idag utan idag blir det sjungis istället på förmiddagen.  Precis lika uppskattat det med av våra små kids. Så ska göra i ordning den stora skatten nu medan den lilla sover. Eller kanske börja med mig själv. Eller vara grymt snabb så jag hinner med oss båda.. "mammaledighetsproblem de lux så här på morgonen"

Ha en härlig dag, här ska vi alltså snart sjunga igång denna onsdag.


Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Att vara ute i skog och natur är nog bland det bästa som finns för själen och för barnen :) Speciellt med sånt där underbart väder.
    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Härligt med skogspromenad. Å så mysigt med fika ute. Vovven ser väldigt nöjd ut oxå ;) Kram Suss

    SvaraRadera