söndag 26 oktober 2014

Bara äntligen ha kväll

Men åh så skönt det var att slå sig ned här inne i vårt tv-rum denna kväll. Den här tidsomställning på hösten ger ju känslan av "fler timmar" på dygnet. Så när Wilma kommer in och vill se "biet maja" klockan fem och jag tittar på fånen som ju alltså visar fyra!! (Och jag hinner tänka att jag kom ju nyss hem från tjejkvällen..haha) kan jag lova att denna dag verkligen känts som den haft typ lite för många timmar..haha! 


Gokväll!

Så jag är lite småtrött denna kväll men så nöjd med helgen. Fått så mycket tid med vännerna Issa och Madde som varit här. Vi hade så trevligt igårkväll då vi pratade så mycket gamla minnen som vi skrattade åt. Har ju känt dem båda såå länge så har så många roliga (och knäppa;)) minnen tillsammans med dem. Vissa saker hade man ju valt att förtränga…haha! Och idag har vi kalasat för svärfar och ätit familjemiddag hos mina föräldrar. Så är så mätt och nöjd nu:) Men ska toppa helgen med lite glass nu, det finns det alltid lite utrymme för;), och en mysig film innan jag däckar helt.


Vi ses imorgon!
Kramar

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att fylla på med kvalitetstid så!
  DEt lever man på länge=)
  Har minsann med toppat med lite glass, because i'm worth it!" ;-)
  Sov så gott, det tänkte jag göra nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Mysigt och tröttsamt på samma gång, hihi!
  Tänk så mycket tid i sitt liv man kunnat sovit bort om man inte hade haft de små liven, haha!
  Kram och hoppas att din söndag blev fin och skön ändå!
  Judita

  SvaraRadera