torsdag 2 oktober 2014

Bara badrumsytt


Förra veckan kom det ett litet paket från Sköna hem som välkomnande mig som prenumerant. Men jag hade då minsann inte beställt någon prenumeration så muttrade irriterat att det kommit fel. Men icke. Min kära sambon smålog och sa att det kanske visst det kommit rätt och efter lite mer muttrande så fattade även jag galoppen att det visst var till mig. Helt enkelt en trevlig överraskning, inte konstigare än så. 


Så små snygga gästhanddukar, ett nytt ljus och en ny tvål hamnade i badrummet efter förmiddagens städning. Så fint så.


Och jag väntar nu bara på att det ska dimpa ned Sköna hem tidningar i brevlådan från min käre sambo:)


Hej på er, 

Klockan är bara tolv och har hunnit med att städa hela huset, fikta med tjejerans farmor och farfar och satt upp de två söta sakerna på Elsa vägg. Dock blev, som alltid, projektet lite större än vad som var tänkt. Gardinen åkte ned i bara farten och tyget som legat på bänken i tvättstugan jag vet inte hur länge ska sys till en gardin. Så himla bra det kommer bli men återkommer lite senare med resultatet.

Så det är ju inte klokt vad man hinner när man kliver upp i ottan:) 

Nu ska jag väcka tjejerna och åka till min pappa för lunch.

Ses snart igen!!

9 kommentarer:

 1. Hej där!
  Nu ska jag läsa ikapp alla fina inlägg jag inte hunnit med.
  Tack för dina fina ord och varma kramar <3
  Oj, jag sitter här i min mjukis och har då inte städat huset än.. o tvättmaskinen är nog klar för länge sen.
  Men är hemma då jag har magkatarr så meningen var ju att jag skulle ta det lugnt, men ändå får man lite dåligt samvete för att man inget gjort.. visst är det konstigt??
  Ha en fortsatt mysig torsdag!
  Kramar Anna
  Ps: så himla gullig gest av sambon!

  SvaraRadera
 2. Vilken kul överraskning!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Det blir så fint med lite färg mot allt det vita i ett fräscht badrum. Skönt med nystädat.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 4. Men åh vilken gullig sambo du har! Vilken trevlig överraskning! KRAM

  SvaraRadera
 5. Vilken gullig sambo du har. :)

  Vet inte om det är jag som börjar bli gammal och gaggig men på min dator ser din text yttepytteliten ut. Vet inte om det är jag som behöver glasögon. Kan vara så. ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte du som är gammal och gaggig:) När jag bytte typsnitt och donade så blev även texten mindre och nu hittar jag inte vart jag gör den större. Har gjort det förut men nu hittar jag inte på det och håller typ på att bli tokig. Men så småningom ska den nog bli lite större:)

   Kramar

   Radera
 6. Jättefint och fräscht badrum!! Härligt. Lampan på väggen, var kommer den ifrån? Ha det gott! Kram Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Frida! De är från ikea!
   Ha det gott du med och trevlig helg:)
   Kram fredrika

   Radera